Vinjete sokrive za polom hrvaške turistične sezone

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
kljub temu, da imate nekateri velko povedat cez nase edine sosede, ki niso v EU
morte prznat, da morje, plaze,...majo pa edinstvene, take, da se ti prav zlusta it k njim na morje

sm biu ze velik kje, ampak taksnega vonja kot ga ma morje na hrvaskem ga ni nikjer,
tista mesanica borovih gozdickov, morja, rozmarina, kanalizacije .....

to pretehta tudi obcasno godrnjanje in nagajanje domacinov

grims-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.027
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Khm, vinjete bodo izgleda stale Hrvate pol MIO Čehov.
Če bi jaz bil turistični (slovenski ali hrvaški) delavec, bi oglaševal, da vrnem znesek polletne vinjete gostu, ki predloži račun, če bi slutil, da je to problem. Parkirnino ti tudi ponekod vrnejo, če nimajo svojega parkirišča.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Pri hrvatih je ravno to problem da se zanašajo na "lepo" morje in plaže, za drugačne vrste ponudbe se jim pa fučka.
Žurat greš lahko kamorkoli, morje imajo pa, žal, hrvati vrhunsko. Tega se Hrvati zavedajo in prav imajo, da se tega zavedajo. Ostala evropa komaj čaka, da bo prišla hrvaška v evropsko unijo, saj bodo tako lažje kupovali hrvaške nepremičnine.
Hrvatje se tega potenciala še kako zavedajo, zato bo evropa še prosila hrvate naj vstopijo v unijo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Pijači se reče cviček. Tega pa na hrvaškem primanjkuje, al ga je pa težko dobit. Sem pa cviček enkrat res dobil v eni oštariji na Korčuli. Vsaka jim čast, ker vedo kaj je dobro.

Izgleda da še nisi kaj drugega pil da hvališ to kislico.

Čakam da začneš favorizirat še turbo rizling.
hysterical-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Žlahtna cvičkova kislina je zdrava za prebavo. Po trpkemu teranu samo trdo serješ pa prdiš, zato imate primorci riti razcefrane pa nosove vijolčaste. Vi kraševci se zgovarjate, da imate nosove rdeče pa zarad burje.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
le zakaj vedno vec turisticnih publikacij, npr. iz US, UK,... hrvasko uvrsca med najboljse destinacije

Glede na to, da je to meni popolna neznan podatek in da si ga ti pritresel na forum, bi bilo prav, da ga tudi ti pojasniš.
hysterical-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tudi mene zanima, kaj so dotični že videli. Tisti, ki tako prehvalijo hrvaško morje, pravzaprav še nikjer drugje niso bili. Plaže so bolj ali manj samo kamnite, če so prodnate pa še običajno precej usrane, voda je zares čista samo ob dalmatinskih otokih (če ravno kanalizacija ne gre direkt notri), oni vonj po borovcih, rožmarinu in sivki pa itak srečaš povsod po Sredozemlju.

Aja saj res, eni od hvalilcev so bili že na Džerbi, to se pa strinjam, da ni tako lepa kot hrvaško morje.
evil.gif

@Evrokrat: če turistične publikacije iz UK, US uvrščajo hrvaško morje med najboljše destinacije, bi jaz temu rekel samo reklama. Denar je treba pobrati.
smirk-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Žlahtna cvičkova kislina je zdrava za prebavo. Po trpkemu teranu samo trdo serješ pa prdiš, zato imate primorci riti razcefrane pa nosove vijolčaste. Vi kraševci se zgovarjate, da imate nosove rdeče pa zarad burje.

Teran povzroča prebavne težave samo tebi, ker nisi vajen pravega vina. Navajen si samo na tisto tvojo kislico, ki jo razredčiš z vodo, nerazredčena je primerna za akumulatorje in za zasušene mušice z motorja oprat.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jasno, da je tebi cviček kisel, če pa ješ samo čokolino, banane in puding. To ne gre skupaj. Probaj kakšnega odojka s čebulo, pečenko, jančkom, prekajenim rebrcam itd...
Tapravi cviček je za gurmane in dobi se ga tudi na recept v lekarnah.
Teran pa, kot sem rekel zapira, zato je primeren bolj za dojenčke in tiste, ki imajo drisko.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Si pogledal še ostale?
wink-1.gif

Seznam zgleda dokaj "avanturističen" če odštejem Devon...

Sicer pa - verjamem, da jim je zanimiva, zanje je to čist nov svet... Unspoilt coastline...
wink-1.gif
))

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Mene pa letos BK za tele hrvate. Kokr je že nekdo reku. Nebom številka ali Janezek-letos grem rit in prašnike namakat na Djerbo
cheer.gif

bil lansko leto in moja osebna ocena: ZAKON!
samo, pejd konec septembra, ker drugače se ne boš namakal v morju, ampak kuhal.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ja pa ja de.
hysterical-1.gif

Recimo zelo veliko ježev sem videl v vodi, kamor se je stekala kanalizacija, pa polno ladijskega prometa je šlo mimo.

Ježi niso nobeno pravilo.