Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Če si že vztrajen, nikogar ne poznam, da bi mu kdajkoli izrekli kazen za odsotnost vinjete, pa so letos izrekli že 50.000 kazni. Tudi nikogar ne poznam, da bi imel aids, a to pomeni da ga ni? V tistem linku ki sem ga prilimal pa imaš lep primer, kako so jodlarji neupravičeno računali kazen nekomu, ki tik pred predorom ni imel vinjete. Samo ne mi sedaj s tem, da naši so pa pošteni LOL. Oboji so istri. In ne mi s tem majhnim procentom, ki jih neupravičeno oglobijo, ali skušajo oglobit. Prav nobenega nebi darsovci smeli zaustavit, če ni v prekršku. Kaj šele da mu očitajo prekršek, ki ga ni storil.
Jao ... sem obupal... OK... nateguni so vsi, ki ti hocejo obesiti globo, pa ce si preksrek storil ali ne... Zaradi mene ce se vozis brez vinjete povsod... tam, kjer je obvezna ali tam, kjer ni... DARS je upravnik AC in tisti, ki se tam peljejo, so na avtocesti... in ce niso placali vinjete, to itak placamo vsi, ce pac ne dobijo tistih, ki se svercajo in slepajo... Kot razberem iz tvojega pisanja, si ti ocitno tudi tak... ker te to tako zelo bloli, da tam stojijo in kontrolirajo...
Pa ne ves cas trobit, kaj delajo Avstrijci... Sem ze prebral tisto ... in vsaka zgodba ima vedno dve plati... Napisano je lahko marsikaj... kaj je pa res, pa itak ti in jaz ne bova izvedela ...
Itak je meni vseeno... Ce se vozim po AC, imam VEDNO nalepljeno veljavno vinjeto in placane cestnine... Ce nimam vinjete, tudi NE grem nikoli na AC ... Zaradi takih, ki bi se stalno nekaj svercali pa itak na koncu takratko potegnemu tisti, ki nam drzava pobere davke ...
Jaz imam dovolj... Ti si mnenja, da tam stojijo neupraviceno... jaz sem mnenja, da tam stojijo upraviceno... In sem tudi mnenja, da bolje, da stojijo tam, kot pa delajo guzvo nekje na nekem, drugace pretocnem mestu na cesti... Tak primer je recimo takrat, ko preusmerijo promet cez pocivalisce ... ali pa ko zaprejo en od dveh pasov na cestninski postaji in tam lovijo tiste, ki bi radi prisli skozi brez placila cestnine ...