Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Po pravici, niti ni tako žalostno v primerjavi z novimi VAG-i in Bavarci... Resnica boli!
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Pa kaj zdej babe spet nabiajte,ali primerjate armaturo z 100.000 evrov vrednim avtom ali z 20??
Ne me zdej sprovicirat,da ne začnem lepiti slike konkurentov,očitno ste zatrapani vsak v svojo armaturko!
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Pa kaj zdej babe spet nabiajte,ali primerjate armaturo z 100.000 evrov vrednim avtom ali z 20??
Ne me zdej sprovicirat,da ne začnem lepiti slike konkurentov,očitno ste zatrapani vsak v svojo armaturko!
Sem mislil da ste vsi Hondoidi končal svojo življensko pot v CRX krstah pa sem se očitno zmotil.
Nekaj vas je očitno še preživelo
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
...ksz
Novega Civica nisem vozil, sem pa v salonu sedel vanj.
In prva stvar, ki mi je bila všeč, je bilo NIZKO sedenjemedtem, ko se na Siolu pritožujejo ravno nad nizkim sedenjem.
Hvala bogu, da še obstaja proizvajalec, ki ni obseden s "preglednostjo" in visokim sedenjem.
.
Disclaimer:
sem žal "obsojen" na službenega "Passija", če bi pa kupoval zase bi bila pa tale Honda na vrhu možnih kandidatov.
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Morda je cenovna razlika limuzine zgolj posledica lokacije proizvodnje, če limuzina ni narejena v EU, potem jo zadane dodatni 10% davek, ki ga Honda očitno ni hotela prevzeti na svoja pleča ampak naj ga plača kar protekcionističen Evropejec.