Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Po pravici, niti ni tako žalostno v primerjavi z novimi VAG-i in Bavarci... Resnica boli!
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Pa kaj zdej babe spet nabiajte,ali primerjate armaturo z 100.000 evrov vrednim avtom ali z 20??
Ne me zdej sprovicirat,da ne začnem lepiti slike konkurentov,očitno ste zatrapani vsak v svojo armaturko!
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Pa kaj zdej babe spet nabiajte,ali primerjate armaturo z 100.000 evrov vrednim avtom ali z 20??
Ne me zdej sprovicirat,da ne začnem lepiti slike konkurentov,očitno ste zatrapani vsak v svojo armaturko!
Sem mislil da ste vsi Hondoidi končal svojo življensko pot v CRX krstah pa sem se očitno zmotil.
Nekaj vas je očitno še preživelo![]()
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
...ksz
Novega Civica nisem vozil, sem pa v salonu sedel vanj.
In prva stvar, ki mi je bila všeč, je bilo NIZKO sedenjemedtem, ko se na Siolu pritožujejo ravno nad nizkim sedenjem.![]()
Hvala bogu, da še obstaja proizvajalec, ki ni obseden s "preglednostjo" in visokim sedenjem.
.
Disclaimer:
sem žal "obsojen" na službenega "Passija", če bi pa kupoval zase bi bila pa tale Honda na vrhu možnih kandidatov.
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Morda je cenovna razlika limuzine zgolj posledica lokacije proizvodnje, če limuzina ni narejena v EU, potem jo zadane dodatni 10% davek, ki ga Honda očitno ni hotela prevzeti na svoja pleča ampak naj ga plača kar protekcionističen Evropejec.