Sej se nebi oglašal, ampak tvoj način komunikacije v tej in podobnih temah je na nivoju tistega ki ga je imel dohtar (blacjack) v temah o zdravstvu: "Jst vse vem, sem pri koritu in vem kaj se dogaja, vi neuki idioti mi ne boste pameti solili. Nimate pojma kaj je v ozadju zato se sploh ne spuščajte v debato. Imam interne informacije, samo jih ne bom delil. Itd." ... pa sam vem (tudi iz internih infromacij) da dohtar v marsičem ni imel prav. Samo ko ti avtoriteta reče da je tako in nič drugače in se ne premakne niti za milimeter je debata povsem nemogoča.
Spoštujem da mogoče res več veš, samo z debato tipa "pojma nimate kaj je v ozadju" nam ne ponudiš opcij argumentacije in moramo bit tiho in ti ne oporekat. Potem pa pride do tega kar sem v tej temi napovedal že na začetku ti pa si moje izjave v vseh točkah demantiral s klasično "ad acta" izjavo na katero itak nimam nič dodat.
Pač priznaj da je policija z tiskovno konferenco o preprečitvi masovnega poboja pretiravala, kar je očitno spoznal že tožilec ("vaša" stran) in bomo vsi srečni.
Tezko momentiram blackjacka, dejstvo pa je, da zaradi vec kot ocitnih razlogov dolocenih stvari ne morem argumentirat ker bi s tem storil kaznivo dejanje.
Kdo se je odlocil za tiskovne konference ne vem, vem pa da sem v dolocenem delu sodeloval ko so se podatki dajali v javnost.
Zaskrbljujoce je, da je ta fant vse skupaj priznal in v veliki meri sam pojasnil svoje namene. Nase (ne bom rekel kako) tozilstvo pa se raje ne gre dokazovanja ker jih je strah da ne bo uspelo. Hkrati pa si upam trditi, da ko bo ta oseba zunaj, bo nevarna vsakomur ki se mu bo zameril (pa naj bo to upraviceno ali ne).
Ni problem v dokazih oz zbranih dejstvih. Problem je v tem, da on ni mogel izvrsiti dolocenih dejanj ker nikoli ni dobil orozja. Ce bi mu pustili da dobi orozje, bi imeli bolj trden case ampak s tem bi ogrozili vse. In takega gamblinga si nihce ne bo privoscil, ker bos ravno ti, v primeru da bi se kaj zgodilo, pametoval zakaj ni policija tega preprecila.
Policija naredi mnogo napak. Vsaka organizacija je sestavljena iz ljudi in ljudje delajo napake. Moj nacin komunikacije je odraz tega, da sem se najedel poslusanja o tem kako bi morali nekaj drugace in bolje in to od ljudi, ki nikoli niso opravljali tega dela. Mene ne bos slisal al pa bral o tem kako je treba pivo zvarit. AL pa zrezek spect. Morda bom kako neumno vprasanje o tem postavil, govorit pa ne morem ker tega nisem delal in o tem premalo vem.