Kaj pa vem, tako na prvi pogled tega ni videti.
Me pa zanima kako bi pisali če dečko ne bi bil Slovenec po imenu in priimku in če bi bil iz Kranja, Jesenic ali Celovških dvorov.
Kaj pa vem, tako na prvi pogled tega ni videti.
Redno retweeta levico pomeni, da jo je retweetal točno enkrat - ko je levica zaželela prijetne praznike in darila za vse ... Poleg tega je retweetal tudi Franca Breznika, pa Bidna in Trumpa, no pa tudi Dončiča smo opazili na tweetu.Kaj pa vem, tako na prvi pogled tega ni videti.
Me pa zanima kako bi pisali če dečko ne bi bil Slovenec po imenu in priimku in če bi bil iz Kranja, Jesenic ali Celovških dvorov.
Obsojali bi dejanje tako kot sedaj, kaj pa drugega.Me pa zanima kako bi pisali če dečko ne bi bil Slovenec po imenu in priimku in če bi bil iz Kranja, Jesenic ali Celovških dvorov.
Seveda da bo. Glede na zgrešeno delovanje države na raznih področjih ter tudi celotne EU je to zgolj vprašanje časa.
Zanimivo, da so nekoga, ki je sposoben obvladat darknet vtaknili v posebno šolo.
Khmm, če bi mene, bi jim kar malo zameril
Norveška in Breivik sta "ena stran kovanca" ja, v mislih sem imel pa tudi nasprotno v stilu napadov po Franciji itd. Vse to je namreč posledica iste zadeve potem pa za povrh dodaš še ljudi, ki se jim strga mimo tega nekako v stilu tega zadnjega primera ali pa še enega prej pri nas v SLO, ki pa je bil zamolčan in ni dobil medijske pozornosti:Breivik...
Ja, sem hotel nekaj napisat v odgovor, pa sem se premislil, ker bi bil odgovor preveč izven teme.Me zanima kaj bo natrobental zdaj.....en odgovor je že pobrisal
mirsi a ti tud po odgovore v klet hodiš?
Daj linkaj Gasperina, ne Vodeba, Dolinarja in Novo 24
Meni se zdi relavantna politična diskusija v okvirih....kako se bodo odzvali na to sceno naši MSM mediji...Predlagam da se tudi tu v tej točki tema zapre, ker mešat politiko ali religijo tle zraven ni higienično. Ker debate sedaj a je bil volilec levice ali desnice, a je hodil k maši ali ni, a je jedel meso ali ga ni nima nobene povezave s tem kar bi se morali tu pogovarjat.
Najbolj zabavno je, da osumljeni sodeluje s policijo, da je pri preiskovalnem sodniku vse v nulo razlozil (ce si spregledal je zanj odrejen pripor), ampak ti ves bolj od osumljenca samega in sedaj pametujes kaj je on mislil, medtem ko sam trdi drugace.V bistvu so bili kontrauspešni. To delanje seznamov in zapiskov, planiranje vsega vnaprej in izvedba po programu je namreč osnova "učenja" v šoli za otroke s posebnimi potrebami. Ravno to je pa sedaj tisto kar policija misli da je načrt za masovni pokol, dejansko so pa samo zapiski nekoga ki so ga učili da naj si vsako misel in idejo zapiše.