Vinjeta 2015

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Imajo pa zelo zabiti način plačila s kartico. Imeti moraš obvezno "kalkulator" in verificirano maesto/mastercard kartico za plačilo na netu!?
Drugega načina plačila kao ni. Kot da PP ni dovolj varen. Kako ste plačevali kupon tisti, ki ste uspeli priri do njega?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.987
113
Ja kaj pa je narobe s mastercard viso? maestro ni za plačevanje ne netu, zrihti si primerno kartico.

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Kupujem vse živo na netu, seveda preko PP, in tudi visa ne gre skoz, ker moraš obvezno imeti generator kode za kartico. Kako zabiti način plačila, jezus kristus.
bonk.gif

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.055
71
48
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Kupujem vse živo na netu, seveda preko PP, in tudi visa ne gre skoz, ker moraš obvezno imeti generator kode za kartico. Kako zabiti način plačila, jezus kristus.
bonk.gif

Ta zabit način plačila je odvisen od tvoje banke in ne od e-trgovine. Pri NLB za securecode ni kalkulatorja ampak te pri plačilu preusmeri na NLB stran, kjer vpišeš svoje prej določeno geslo.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
bonk.gif

Ta zabit način plačila je odvisen od tvoje banke in ne od e-trgovine. Pri NLB za securecode ni kalkulatorja ampak te pri plačilu preusmeri na NLB stran, kjer vpišeš svoje prej določeno geslo.

Enako pri Sparkasse. Lepo vpišeš številko kartice, datum veljave, v naslednjem koraku pa še spletno geslo in je to to...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Vinjete se sme prodajati samo po ceni, ki je določena z uredbo. Odstopanja pri ceni niso dovoljena ne glede na količino kupljenih vinjet.

Torej se pri nas vsem jebe za pravila.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Vinjete se sme prodajati samo po ceni, ki je določena z uredbo. Odstopanja pri ceni niso dovoljena ne glede na količino kupljenih vinjet.

Torej se pri nas vsem jebe za pravila.

Enim ja. Ampak na petrolu sem dobil račun za 110€... Kdo je plačal razliko pa se meni dol visi
grin1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.987
113
Zato pa se popust koristi v obliki "bona" na računu pa piše polni znesek

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ksz
A mogoce kdo ve, ce bo Mercator letos tudi dal Pike na vinjete? Ne v komb s Triglavom?
Drugace pa v Velenju pri tehnicnem in podaljsanju prometnega s cestnim skladom z gotovino se dobi vinjeta za 100€ ;-)

Genius3

GPS dopisovalec
16. maj 2011
1.487
0
36
Zgolj kot info povem le, da člani AMZS v njihovi bazi imajo pri nakupu letne vinjete za l. 2015 popust v višini 6,00 EUR.
Torej član AMZS plača 104,00 €, AMZS prispeva 6,00 €. Račun je izdan na ime in priimek fizičen osebe (člana AMZS).
Iz računa je razvidno, da je bilo skupaj plačano v višini 110,00 EUR. To ugodnost lahko izkoristijo le člani AMZS in to
do vključno 31.01.2015. Po prej navedenem datumu tudi pri AMZS letna vinjeta za l. 2015 bo stala enako kot na drugih
pooblaščenih prodajnih mestih 110,00 EUR.

P.S. Pri AMZS so mi istočasno odstranili staro in namestili novo vinjeto in to povsem zastonj, vsaj pri meni je bilo tako.

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
ja za 6 eur se splača ure in ure viset na alterju in v AMZS vpisat in potem še ene 3 ure zgubit v gužvi do tja, ampak prišparaš pa!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
iz prve roke je bilo tako;
triglav agent mi je dal list, na katerem je pisalo 40€ popusta in 100pik
v mercator sem si šel naredit pika kartico. vprašal za vinjeto, pa je rekla da jo bom na blagajni kupil.
pridem s polnim vozičkom na blagajno ji dam list pa dečvi ni bilo nič jasno:/
potem mi je dala popust na hrano. vinjeto pa sem šel kupit nazaj k uni, ko mi je naredila pika kartico.
pik za vinjeto ne dajejo.
sem pa dobil spet nek list-popust na zavarovanje, ki pa sem ga dal fotru, če mu bo kej prov prišlo.