Vici, takšni in drugačni (3)

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.576
4.496
113
49
Na sončni strani ALP
Pride Lojz v pekarno in vpraša:
- Koliko stane najcenejši kruh??

Prodajalka :
- 3€

Lojz :
- Kaj 3€, kako to ??

Prodajalka :
1€ za kruh, 1€ DDV in 1€ za vlado..

Lojz :
- Uredu, te pa mi dajte en kruh in plača 3€..

Prodajalka mu vrača 1€, pa jo Lojz vpraša:
- Kaj je zdaj to ??

Prodajalka :
- Ni kruha

:confused: :rolleyes:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Na Dolenjskem se srečata kruljasti in švedrasti Janez, in Polde.
“Kaga s’ pa naredu, Janez?
“Kita sm nategnu.”
“Ja, kje s’ ga pa najdu?”

• Haha
Reactions: hermann
I

Izbrisan uporabnik #9334

... Ide Drina preko nime, u tri pićke materine ...
Iz brda gore opazi Haso, kako Mujo tam doŁ za Drino izvaja neke čudne gibe, neka opasna fiskultura ili nešto.

- " Hej Muuujo! Šta to raaaadiš?"
- " o_O :zardelalter:, ma niiišta, ... umaaačem ga u Savu. :zardelalter: ."
- " Butelj prismojeni, to ni Sava, to je Drina, bedak :nigladek: ."
- " Ma neeeznaš ti, ajd Savo, diž se da te Haaaso vidi."

Nazadnje uredil moderator:
  • Všeč mi je
Reactions: tofsy

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.576
4.496
113
49
Na sončni strani ALP
Janko je želel seksati z dekletom iz pisarne, ampak je že pripadala drugemu...
Postal je tako neučakan, da je šel nekega dne do nje in ji rekel "Dam ti 100 EUR, če mi pustiš, da te poseksam. A dekle je reklo NE.
"Bom hiter. Vrgel bom denar na tla, ti se skloniš in končal bom, preden boš denar pobrala s tal."
Za trenutek je pomislila in rekla, da se mora posvetovati s svojim fantom... Poklicala je fanta in mu povedala zgodbo.
Pa je fant rekel, "Vprašaj ga za 200 EUR, poberi denar zelo hitro, da si ne bo imel časa niti hlač sleč."
Torej se je strinjala in sprejela ponudbo. Pol ure mine in fant čaka da ga dekle pokliče.
Končno, po 45 minutah, fant pokliče in vpraša, kaj se je zgodilo, zakaj ga ne pokliče....
Odgovorila mu je, "Prasec je uporabil kovance!"....

:zmaga:

luciano

Guru
3. okt 2011
1.856
879
113
MB
Novak.JPG

• Haha
Reactions: DOMEK
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ribnica in Kočevje sta imela vojno :zavijazocmi: . Zaratilo yebiga.
In so v Dolenji vasi, kjer so sami lončarji, šli in naredili kanon iz gline. Nabasali so ga s pulfernom in vsem skupaj, naciljali na Kočevje in -
- " Buuuumf" je reklo, kanon je razgnalo in so bili zraven kar štirje mrtvi ! :eek:

So rekli ribenčani: "Jaooooj, koliko jih je šele mrtvih v Kočevju!"

:norec:

blazek33

Fizikalc
3. nov 2012
131
55
28
Original verzija,lahko je pa tudi obratno.Gorjanci in Bohinci so se že od nekdaj gledali bolj postrani.Pa so Gorjanci naredili lesen top,da bodo streljali na Bohinjce.Ko ga nabašejo in ustrelijo jim ga raznese in pokoplj še par Gorjancev zraven.Čez mesec dni pa gre gorjanc v bohinj in vidi sprevod ko ravno pokojnika peljejo na pokopališče.Pride nazaj v Gorje in reče,da v Bohinju jih pa še kar pokopujejo od našega strela.

• Haha
Reactions: koliko in brane_new
I

Izbrisan uporabnik #9334

Drugače je pa skoz nek križ s tem Kočevjem. Kočevci in novomeščani npr. se niti videt ne morjo :confused: .

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
Hm, jaz sem originalno novomeščan pa se komaj zavedam, da Kočevje sploh obstaja? Kaj šele, da bi me kaj posebno motili.

Edino spomnim se, da je imela starejša populacija nekakšne mržnje do Kočevarjev (nemških), ampak teh že 80 let ni več :)

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.576
4.496
113
49
Na sončni strani ALP
Stari kmet je imel veliko zemljišče ob jezeru. Na njem je zasadil velik sadovnjak. Pod jablanami in hruškami pa je postavil klopi in mizice, skratka, prostor, primeren za piknik. Tudi jezero je bilo urejeno in pravšnje za plavanje.
Nekega popoldneva se je odločil preveriti v sadovnjaku, če je vse kot mora biti . Nameraval je tudi pobrati zrele plodove. Vzel je veliko vedro in se odpravil. Na daleč je zaslišal hihitanje čofotanje in žensko hihitanje, ko pa je prišel blizu, je zagledal skupino deklet, ki so se kopale gole.
Ko so ga dekleta opazile, so takoj vse zaplavale v globoko vodo. Kmet jih je vljudno pozdravil, vendar je bilo videti, da ga niso preveč vesele. Ena od deklet mu je zaklicala, da ne bodo prišle iz vode, dokler se on ne umakne z brega.
Starec pa jim je odvrnil: "Nisem prišel opazovat. kako se gole kopate ,niti kako gole prihajate iz vode." Pokazal jim je na vedro in rekel: "Prišel sem samo nahraniti krokodile!"

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.576
4.496
113
49
Na sončni strani ALP
Polde dobi službo v trgovini.

Pride prvi dan zvečer šef pa pogleda izkupiček. 1.263.897€. Najprej ga skor kap. Preveri izpiske, blagajno, stanje na trr. Vse štima. Vpraša Poldeta:
"Ti... kaj se je zgodilo? Tok ponavad v pol leta ne proda nihče..."

Pravi Polde:
"Pa veste. Prišel je en moški pa sm mu najprej prodal trnke za ribolov. Potem sem mu svetoval, da za te trnke rabi tudi vrvico. Pa je vzel še to. Seveda rabi tudi palice.. pa sem mu ponudil naše premium ribiške palice. Tut njih je vzel. Samo s trnkom ne more lovit rib.. pa sem mu ponudil še naše najnovejše vabe ki so res dobre. Dodala sva še svinec pa plovce... "

Pravi šef:
"OK ampak to je lih za ene dva jurja... kaj dost več pa ne.."

Polde ga prekine:
"Pol sem ga pa vprašal a bi lovil morske al rečne ribe? Pa pravi da raje morske. Sm pomislil, da so ribe boljše prijemljejo stran od obale in boljše ribe so.. pa sm mu ponudil 9m Bayliner gliser.. pa ga je vzel. No ko sva imela gliser, sem ga vprašal, a ima prikolico za to? Pa je rekel da nima, pa sem dodal še to. No pol pa ga vprašam a ma avto, ki bo to vlekel. Pa je rekel da ima Opel Corso. To ne bi šlo.. pa sem mu rekel da bo Nissan Navara letnik 2021 z navigacijo in močnim V8 motorjem super izbira.. pa je vzel vse to...."

Šef se drži za glavo...
"Ne morem verjet... vse to si prodal človeku, ki je prišel po trnke za ribolov... neverjetno..."

Polde:
"Ma ne. Prišel je po tampone za ženo. Pa sm mu rekel, če ne bi raje šel za vikend ribe lovit. Seksal tako al tako ne bo..."

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tam kjer so cigani, so dobri ljudje doma :fredi:. Npr. na gorenjskem ... :evil:

• Všeč mi je
Reactions: map