Vegrad štala ...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
To se pokaže ko pride vojna....

se v bosni se tudi niso zarad vere..... pač prišla je priložnost in si šel zaštihat soseda, ki ti je prej 30 let po glav sral.... potem si pa še familjijo njegovo, da ne bi prišel kdo tebe....

no tako si jaz razlagam....
grin1.gif

Če bi bilo tukaj podobno... pa verjetno ne bi bilo nič slabše
d055.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
ŽE ali ŠELE?

Naj raje pristopno popdpiše, za v kak zapor...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ampak jaz nečesa res ne razumem.
Večina teh revežev je iz bosne (približno), dol imajo žlahko, frende, veze ...
Pa kako se ne najde nekdo, ki bi pripotoval v SLO, Hildici stisnl metek v glavo in se vrnil nazaj? Pričakoval bi, da se bo to zgodilo že davno (in prav bi bilo tako)?
sprasujem se.gif

saj jaz tudi ne razumem da morajo "umazana" dela vedno opravljati drugi.

ti bi sigurno stisnil metek v glavo komu, če bi ti bil dolžan denar?
smirk-1.gif

Na tak nacin, kot je hildica dolzna vegradovcem oziroma na njihovem mestu? Ja, probal bi najti koga, da to uredi.
Ne velja pa to za vsak dolg, da ne bo pomote.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ampak jaz nečesa res ne razumem.
Večina teh revežev je iz bosne (približno), dol imajo žlahko, frende, veze ...
Pa kako se ne najde nekdo, ki bi pripotoval v SLO, Hildici stisnl metek v glavo in se vrnil nazaj? Pričakoval bi, da se bo to zgodilo že davno (in prav bi bilo tako)?
sprasujem se.gif

saj jaz tudi ne razumem da morajo "umazana" dela vedno opravljati drugi.

ti bi sigurno stisnil metek v glavo komu, če bi ti bil dolžan denar?
smirk-1.gif

Na tak nacin, kot je hildica dolzna vegradovcem oziroma na njihovem mestu? Ja, probal bi najti koga, da to uredi.
Ne velja pa to za vsak dolg, da ne bo pomote.
Težko bo kdo to zastonj uredil. Da pa ne morejo kaj takega plačat je pa Hilda poskrbela pri plači.

pa tud, kaj bi imel kdo od tega, da Hildi stisne metek? S tem še ne bo prišel do svoje zaslužene plače.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
pa tud, kaj bi imel kdo od tega, da Hildi stisne metek? S tem še ne bo prišel do svoje zaslužene plače.

Tistim delavcem, katere bo naslednje podjarmila bi prihranil trpljenje, gotovo bo zdaj na še boljše delovno mesto sedla, v arest zaradi kraje tako ne bo šla... pri nas so vse jame premajhne toliko jih je že za noter zmetat...

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
ksz..

ko bo nekdo ubil nekoga zaradi odkitega ropanja, ki se ponavadi konča brez posledic, bodo ostali malce bolj previdni...

sass

Guru
1. sep 2007
5.237
870
113
svašta.
če bi danes nekdo "pospravil" Hildo, bi se takoj vedelo, od kod je prišlo naročilo, Hilda bi se iz grešnice spremenila v mučenico, kriminalisti in tožilstvo pa bi se, namesto da bi sestavljalo obtožnico zoper njo in kako poplačalo njene upnike, moralo ukvarjati s tem, kdo je naročil njen umor.
raje naj se poskrbi, da bodo odgovorni šli v zapor in da se upniki poplačajo, po potrebi tudi iz zasebnega premoženja vodilnih.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Srbi in Hrvati so začeli čistit precej bolj učinkovito. Pri nas pa vse pod pretvezo pravne države. Ni daleč revolucija. "Elita" si dovoli že preveč.

sass

Guru
1. sep 2007
5.237
870
113
jebat ga, če je človek mrtev, potem boš bolj težko vlagal kakšne civilne tožbe proti njemu

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.121
1.279
113
42
Zanimivo da se Tis, NigelM in Stieber niso nič oglasili v temi kjer je njihova desnica zajebala.....

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Res je to.

Lahko se jo pa malo prefuka, kolena polomi da ne bo nikoli več hodila pa malo faco predelat, da bo dva meseca srebala juhico po cevki. Še jaz dam malo zraven izvajalcu, na žalost stanujem v enem Vegradovem skurpucalu.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj je metek..zadoscenje, konec upov, namesto da s epise opbtoznica, je to ze kazen...100 stzavri je lahko

so pa meje potrpljenja ali izgube samokontrole visoke. in to marsikdo izkorišča. je pa spet dejstvo, da ko se meja prestopi nekajkrat, se začne množično prestopat.

ko bo hilda v arestu, bo en un s perutničkami na mojem ražnju.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.137
3.192
113
Sam ta vegrad je pa res samo še za zapret pa vse odgovorne zazidat v betonsko plato. Se delajo norca iz vseh in vsega pa jim nihče nič ne more