Vegrad štala ...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Sploh si ne morem predstavljati, da nekomu pade na pamet, da bi kradel svojim ljudem. Žalostno pa je predvsem to, da za to svinjarijo ne bo nihče odgovarjal. Če bi se enemu Mehotu strgalo in bi pospravil Hildo in njene ritoliznike, bi mu najbrž pol Slovenije na Dob nosilo piškote. Prasiceeeeeeee!!!

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
OMG, kaj delajo tem ljudem.
frown-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
denar za kredit so odtrgali od plače, kredita pa ne plačali.
No jest ne vidim nobene razlike v lopovščini med tistimi, ki so denar za penzije, .... niso pa plačali v sklad. So ga pa odtrgali od bruto plače.

Še dobro da kriminalisti preizkujejo, če ni mogoče prišlo do kakega kaznivega dejanja. Hehe nič ne bodo našli, ker policija take lopove ščiti, ne pa da jih bo zapirala.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Ampak jaz nečesa res ne razumem.
Večina teh revežev je iz bosne (približno), dol imajo žlahko, frende, veze ...
Pa kako se ne najde nekdo, ki bi pripotoval v SLO, Hildici stisnl metek v glavo in se vrnil nazaj? Pričakoval bi, da se bo to zgodilo že davno (in prav bi bilo tako)?
sprasujem se.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ
Meni se sicer tud smilijo ti ljudje, ampak... v Avstriji se iščejo delavci, pri nas pa gredo na RK po pakete hrane. Da seštejem ena in ena - če bi jaz bla na njihovem mestu, popokam vse kar imam in grem v tujino. Ampak ne, oni bojo jamral in ne vejo ne kam ne kod, namesto da bi šli v tujino in si tam ustvarili človeka dostojno življenje. Žal je tko, da SLO tega ne omogoča, vsaj na pošten način ne.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Kokoš, oni so že v tuini.
bonk.gif

In ja...najbolje, da nehajo jamrat, pustijo par mesecev plače tukaj in se odpravijo kot cigani drugam.
bonk.gif

Ti nimaš pojma. Vem, da si mlajša...ampak po pisanju bližje 16 kot realnim letom.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
kam v tujino ?
ne EU prebivalci potrebujejo vize za delo
pa še malo moraš znati tistega jezika kamor češ iti delat, drugače jim bodo še plačevali da lahko delajo
pri nas se državi sladko fučka za folk
samo da ima posr(l)anci lepe calunge in ugodnosti in da sodstvo štrajka če jim kaj ne paše

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
KSZ
Meni se sicer tud smilijo ti ljudje, ampak... v Avstriji se iščejo delavci, pri nas pa gredo na RK po pakete hrane. Da seštejem ena in ena - če bi jaz bla na njihovem mestu, popokam vse kar imam in grem v tujino. Ampak ne, oni bojo jamral in ne vejo ne kam ne kod, namesto da bi šli v tujino in si tam ustvarili človeka dostojno življenje. Žal je tko, da SLO tega ne omogoča, vsaj na pošten način ne.

uporabi kdaj zadevo med usesi..... pa ne mislim ocala
smirk-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
A so tisto krajo 14k € za bosansko družino uredili, kdo ve? Fak, kok so pokvarjeni.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.163
7.859
113
Vse take kot je Hilda bi bilo potrebno za noge obesti na glavo, kot so Mussolinija! Na sredi trga v Ljubljani, da vsi vidijo. Kitajci to na stadionu delajo. lahko bi tudi mi v Stožicah. Ta prvi pa bi bil njegov graditelj, vstopnmice pa for free!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
V Avstriji in drugje te pa čakajo odprtih rok, jebe.... te v razmišljanje.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.017
1.927
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
KSZ

prosim, spokaj v spem kotiček in ljubavni spam 2. tam kraljuješ, so debate na tvojem nivoju. tukaj ga presegajo, krepko

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.170
113
v lokalni ostariji
1. ljudje so potrepežljivi ker upajo!
2. ti delavci niso "nuklearni fiziki" tako da ravno veliko mozga nimajo... ne žalim nobenega. so vsi veliiiiiiiiiiiiiiiko boljši kot kakšna hilda vem pa da jih taki hitro zmanipulirajo
3. so že v tujini.
4. tukaj se vidi to, kar jamram že v parih postih.. .kaznujejo se tisti ki spijejo 3 pire preveč. se jih na gauge vleče zapleni premoženje (koliko časa je trajalo pri Mačku da so mu vse zaplenili...) takile lopovi pa hja živijo mirno
5. preveč je povezano v naši državi če zamajaš en steber pade vse!!!

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
Kaj majo že Grki novega? Anarhistično stranko.

No to se izgleda vedno bolj rabi tudi pri nas.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ampak jaz nečesa res ne razumem.
Večina teh revežev je iz bosne (približno), dol imajo žlahko, frende, veze ...
Pa kako se ne najde nekdo, ki bi pripotoval v SLO, Hildici stisnl metek v glavo in se vrnil nazaj? Pričakoval bi, da se bo to zgodilo že davno (in prav bi bilo tako)?
sprasujem se.gif

saj jaz tudi ne razumem da morajo "umazana" dela vedno opravljati drugi.

ti bi sigurno stisnil metek v glavo komu, če bi ti bil dolžan denar?
smirk-1.gif