Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Je kdo tukaj, kako vam uspeva jest samo zelenjavo, kaj pa meso vsaj 2x tedensko.....človk božji pa vi niste normalni, če jest samo zelenjavo.
Normalni sprejememo druge takšni kot pač so. Kako lahko npr. eni kadijo (wtf. dim vlečeš v sebe) ???? Če se nekaj odlociš in imaš zato razloge ni nič nenormalnega, pač jejo samo zelenjavo. Kje piše da je meso nujno potrebno za preživetje ?
Btw. Jaz jem vse. "Poskušam" pa se izogibat nezdravega.
Se strinjam s tem o empatiji, so pa med vegiji tudi ekstremi, ki skoz nekaj pridigajo. Sodelavec si je naročil čevapčiče in mu ena smrklja tu med malico cel cajt tupi, kako meso smrdi pa da to ni ok pa da je fajn kakššna šnita jajčevca itd. itd. Začela je ona, noben je ni provociral, ker tudi do tistega momenta ni vedel, da je vegi.
Ideologija me ne moti, moti me samo napihnjeno propagiranje in prepričevanje o svojem 'prav'.
Me pa prav nič ne motijo, dokler je dovolj raznolike hrane za vse, je to edino pravično. Nisem zbirčen, jem vse in tudi vsega mora bit. Res pa ne razumem tistih, ki enostavno pozabijo jest solato zraven zrezkov, piščanca ipd.