Vegetrjanci

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Je kdo tukaj, kako vam uspeva jest samo zelenjavo, kaj pa meso vsaj 2x tedensko.....človk božji pa vi niste normalni, če jest samo zelenjavo.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
pa saj piščanec je zelenjavo
smirk-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Je kdo tukaj, kako vam uspeva jest samo zelenjavo, kaj pa meso vsaj 2x tedensko.....človk božji pa vi niste normalni, če jest samo zelenjavo.

Normalni sprejememo druge takšni kot pač so. Kako lahko npr. eni kadijo (wtf. dim vlečeš v sebe) ???? Če se nekaj odlociš in imaš zato razloge ni nič nenormalnega, pač jejo samo zelenjavo. Kje piše da je meso nujno potrebno za preživetje ?

Btw. Jaz jem vse. "Poskušam" pa se izogibat nezdravega.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Citat:
Uporabnik trust pravi:
človk božji pa vi niste normalni, če jest samo zelenjavo.

Ooooo pravi se oglaša o temu kdo ni normalen. Naj ljudje jedo kaj jim paše, pa tudi če jejo kolerabo vsak dan. Če jim je dobro jim pač je. Ne moreš pa nekoga označit za nenormalnega, zaradi tega ker ne je mesa.
To kaj pa ti delaš na tem forumu in na 100-tih drugih, to pa res ni normalno.

PS: nism vegeterjanc.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
enkrat bi rad sporbal kak teden ali 2 samo na vegi pa da vidimo. Vem pa da po 3 dneh vegi prehrane sem se dosti boljše počutil in od šuba shujšal 1kg
stupid-1.gif

Eni pravijo da si švoh za umret, spet recimo eni narodi se prehranjujejo skoraj izključno z zelenjavo in sadjem, pa še zdaj niso okrog padli. treba probat enkrat

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
enkrat bi rad sporbal kak teden ali 2 samo na vegi pa da vidimo. Vem pa da po 3 dneh vegi prehrane sem se dosti boljše počutil in od šuba shujšal 1kg
stupid-1.gif

Eni pravijo da si švoh za umret, spet recimo eni narodi se prehranjujejo skoraj izključno z zelenjavo in sadjem, pa še zdaj niso okrog padli. treba probat enkrat

Jaz sem brez mesa zdržal celih 8 dni....potem pa pojedel za 8 dni mesa.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
človk božji pa vi niste normalni, če jest samo zelenjavo.

Ooooo pravi se oglaša o temu kdo ni normalen. Naj ljudje jedo kaj jim paše, pa tudi če jejo kolerabo vsak dan. Če jim je dobro jim pač je. Ne moreš pa nekoga označit za nenormalnega, zaradi tega ker ne je mesa.
To kaj pa ti delaš na tem forumu in na 100-tih drugih, to pa res ni normalno.

PS: nism vegeterjanc.

Aktivn sem samo an ALTER-ju in avtomobilizmu na drugih forumih ne hodim več že kar nekaj časa.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Če bi ti enkrat videl, kolko maš v sebi parazitov pa glist pa tega vsega, bi postal vegetarijanec, hehe
Halo, ne yebite zaj....:)

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ni važno ,če je mucek ali pesek samo ,da je mesek.

Jem vso meso vključno z žabjimi kraki, nutrijami, polžami in vse mi je dobro.

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Imel si možnost odpreti prav lepo temo o vegetarjanstvu (tega sem se najedal ko sem ugledal to na spisku tem), a jo s stavkom po pikah spremenil v udrihanje s predsodki. Sicer ti dam prav, da vegetarjanstvo ni normalno (vsaj če pogledamo kaj pravi o normalnem SSKJ. Pa vendar mislim, da nisi imel v mislih definicije po SSKJ, ampak si s predsodki napadel drugačne od sebe. Kar pa NI lepo.

On topic:
Nisem vegetarjanec pa vseeno velikokrat jem jedi, ki ne vsebujejo koščka mesa.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Če bi ti enkrat videl, kolko maš v sebi parazitov pa glist pa tega vsega, bi postal vegetarijanec, hehe
Halo, ne yebite zaj....:)

česna tud velik pojem ma na sploh bi ocenil, da pojem 3/4 hrane, ki je vegeterjansko.

Nazadnje urejeno: