Je kdo tukaj, kako vam uspeva jest samo zelenjavo, kaj pa meso vsaj 2x tedensko.....človk božji pa vi niste normalni, če jest samo zelenjavo.
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Je kdo tukaj, kako vam uspeva jest samo zelenjavo, kaj pa meso vsaj 2x tedensko.....človk božji pa vi niste normalni, če jest samo zelenjavo.
Citat:
Uporabnik trust pravi:
človk božji pa vi niste normalni, če jest samo zelenjavo.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
enkrat bi rad sporbal kak teden ali 2 samo na vegi pa da vidimo. Vem pa da po 3 dneh vegi prehrane sem se dosti boljše počutil in od šuba shujšal 1kg
Eni pravijo da si švoh za umret, spet recimo eni narodi se prehranjujejo skoraj izključno z zelenjavo in sadjem, pa še zdaj niso okrog padli. treba probat enkrat
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
človk božji pa vi niste normalni, če jest samo zelenjavo.
Ooooo pravi se oglaša o temu kdo ni normalen. Naj ljudje jedo kaj jim paše, pa tudi če jejo kolerabo vsak dan. Če jim je dobro jim pač je. Ne moreš pa nekoga označit za nenormalnega, zaradi tega ker ne je mesa.
To kaj pa ti delaš na tem forumu in na 100-tih drugih, to pa res ni normalno.
PS: nism vegeterjanc.
Citat:
Uporabnik trust pravi:
človk božji pa vi niste normalni
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
človk božji pa vi niste normalni
in spet laja 150cm velik in 120kg težak človek o tem kdo je normalen
Imel si možnost odpreti prav lepo temo o vegetarjanstvu (tega sem se najedal ko sem ugledal to na spisku tem), a jo s stavkom po pikah spremenil v udrihanje s predsodki. Sicer ti dam prav, da vegetarjanstvo ni normalno (vsaj če pogledamo kaj pravi o normalnem SSKJ. Pa vendar mislim, da nisi imel v mislih definicije po SSKJ, ampak si s predsodki napadel drugačne od sebe. Kar pa NI lepo.Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Če bi ti enkrat videl, kolko maš v sebi parazitov pa glist pa tega vsega, bi postal vegetarijanec, hehe
Halo, ne yebite zaj....
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Samo pri tebi in tvojih kilah je to še vedno 2 ali 3 krat preveč mesa. Po možnosti svinjskega