Pice so od Tonača....Na jančah imajo super pice, sploh glede na to da je planinska koča. Lep razgled, stvari za tamale, ampak ja, si pa v planinski koči, pač vse je bolj po domače.
Pice so od Tonača....Na jančah imajo super pice, sploh glede na to da je planinska koča. Lep razgled, stvari za tamale, ampak ja, si pa v planinski koči, pač vse je bolj po domače.
Iz Jevnice?Kako to misliš od Tonača? Ne vem kdo je Tonač. Na jančah jih sam dela. Vsaj kukr sm govoru s picopekom, pravi da je zelo dolgo probaval različne recepte za testo. Zdej naj bi z bigo delal. Sem pa ravno včeraj steral otroke, da smo šli peš gor na sonce pa na en štrudl.
uff ne, najmlajšga še ne prepričaš v daljše sprehode . Tko da smo iz štange štartal oz. malce nad štango.Iz Jevnice?
Tudi tu se kar nahodiš da prideš do Janč. Vprašal sem pa zato ker bi rad iz prve roke izvedel kakšna je pot iz Jevnice, sem šel enkrat ko sem bil še mulc pa nimam več pojma kako je pot izgledala. Iz doline Besnice pa poznam res vse poti.uff ne, najmlajšga še ne prepričaš v daljše sprehode . Tko da smo iz štange štartal oz. malce nad štango.
Najkrajša pot je čez Zgornjo Jevnico... cca 200-300 m predno prideš iz smeri Dolskega v Jevnico po desni strani Save. Gre tudi s kolesom, Gorskim ali Grawel... Ni pa za cestaka (oz se boš namučil, ker so vmes odseki, kjer je neutrjen makadam oz rizel)Tudi tu se kar nahodiš da prideš do Janč. Vprašal sem pa zato ker bi rad iz prve roke izvedel kakšna je pot iz Jevnice, sem šel enkrat ko sem bil še mulc pa nimam več pojma kako je pot izgledala. Iz doline Besnice pa poznam res vse poti.