Vegani zopet v akciji

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Možno,d a sem zamešal javni interes in javno korist, ampak bistvo ostane.
Če npr novinar tajno posname politika, ki jemlje podkupnine, in to objavi, ga lahko ta poskuša tožit do nezavesti zaradi tega, pa mu ne bo uspelo. Snemanje in objava stav bila sicer v osnovi nezakonita, ampak prevlada interes javnosti (javna korist), da se razkrije podkupljivega politika - ker ta škodi interesom javnosti.
In to, ali lahko potem tak posnetek uporabijo v kazenskem procesu proti takemu politiku, je čisto nekaj drugega.
Ne, mesas precej reci. Politiki so javne osebe in za njih dejansko veljajo drugi standardi. Ampak se vedno ne brez omejitev.

• Objave ne odobravam
Reactions: Samo Svoj

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Nova ministrstva, nova telesa. Kvazi strokovnjaki, bedna vlada.

Majmuni spet precej zavajajo, kot da slovenci pojemo najvec, ali pa blizu.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
  • Všeč mi je
Reactions: Matey

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.425
3.731
113
FnlqCcTXkAE4dOg

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in 8888

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.991
401
83

Lepo povedano...

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113

Lepo povedano...
Veliko drzav oglasuje meso iz tujine kot slabse kakovosti, a svoje pa tudi izvazajo. In kar naenkrat se to meso v tujini zopet smatra kot slabse kakovosti...

2. okt 2007
3.790
2.265
113
O bože mili. In taki potem mahajo z diplomami, češ kaj smo mi... Metlo v roke, pa WCje pomivat nagnat.

saj poglej si nivo Mesca, Kordiša, Mahniča,.... pa še kar nekaj FDVjevcev, ki mislijo, da so z to njihovo izobrazvo uprabni. FDV bi morala vpisa zmanjšati za polovico, ker so to študijski programi, ki kasneje v zaposlitvi ne omogočajo neke dodane vrednosti, amak so vsi že vnaprej obsojeni na proračunski denar.

V gospodarstvu so več ali manj nezaposljivi, razen za kakšno delo, zgoraj omenjeno...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
saj poglej si nivo Mesca, Kordiša, Mahniča,.... pa še kar nekaj FDVjevcev, ki mislijo, da so z to njihovo izobrazvo uprabni. FDV bi morala vpisa zmanjšati za polovico, ker so to študijski programi, ki kasneje v zaposlitvi ne omogočajo neke dodane vrednosti, amak so vsi že vnaprej obsojeni na proračunski denar.

V gospodarstvu so več ali manj nezaposljivi, razen za kakšno delo, zgoraj omenjeno...

Saj veste, kaj je najbol znan stavek diplomantov FDV?

Kavo z mlekom ali s smetano? :cheer: