Večfunkcijska naprava - Nakup

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pozdravljeni

Imam namen kupit eno večfunkcijsko napravo ki bi bila primerna (poleg ostalega) za skeniranje negativov pa ne vem kaj izbrat.

Gledal sem to (mimovrste)

Prosim za kak nasvet .

Se zahvaljujem v naprej za odgovore.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Točno tako je kupil moj sorodnik, ene 2 meseca nazaj. Zdaj je že na tretji kartuši.
smile-1.gif

Neverjetno veliko programske navlake ti instalira ob driverjih, previdno klikaj.

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Uporabljam Epson Stylus DX9400F, dela super za moje potrebe, pa še fax ma kar mislim da zgornji HP nima.

Filter

Pripravnik
30. mar 2009
73
0
6
www.spletnapot.com
Sam imam hp photosmart c5380 pa sem cisto zadovoljen z napravo. Lahko bi sicer bile locene barvne kartuse. Sem pred tem imel en epson stylus multifunkcijsko napravo z locenimi kartusami pa so bile izpraznjene veliko prej kot pri hp-ju. Za to ceno je vredu zadeva.
Sicer pa za hp lahko nabavis XL kartuse. Kar se tice glede driverjev ti res pri zagonu sistema se zraven zastarta nekaj stvari od hp-ja.
Pac zazenes kaksen Ccleaner in vse kar je v starup-u zbrises.

Filter

Pripravnik
30. mar 2009
73
0
6
www.spletnapot.com
hehe popravek
smile-1.gif
moja naprava je photosmart c5280. Sicer z skoraj identičnimi funkcijami kot 5380. Izgled je pa isti. Kartuše sicer niso ločene, vendar sem vseeno popolnoma zadovoljen z napravo. Printa lepe fotografije, je razmeroma tih in hiter, skenira recimo tudi text, ki je potem editable. Za teh 120-130 evrov se absolutno splača nabavit napravo.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Sem kupil....zadeva je ok...ločene kartuše...pa še velike lahko kupiš.....mi je dobra funkcija za kopiranje(klik na en gumb brez uporabe pc-ja)..........edino nove karuše so ponavadi prazne.....bom videl zdaj pri naslednjih ko jih kupim na novo ,če bodo zdržale kolikor piše.