Valda je po ženino....V zdravem odnosu se odločita oba. Končna odločitev je pa verjetno jasno čigava je, al ni jasno?
Valda je po ženino....V zdravem odnosu se odločita oba. Končna odločitev je pa verjetno jasno čigava je, al ni jasno?
Ja sevede, a ne veš? Če ne veš boš dobil hitr hladn tuš.Valda je po ženino....
Ja, dokler ni bilo obviznice si se mimo vozil na PokljukoNa Bleeedu! Zdej mi je pa marsikaj bolj jasno
Pol ne bi politike mešal v take teme kot je ta.A pol če bi bil jaszt bolj socializiran.....a pol bi tud bl napredno v levo razmišljal? Al rabiš za to vseen kako extra šolo čez dat?
Ves koliko vec bi bilo mikroplastike v morju ce bi vsi gumice uporabljalKdo govori o morali? Sam čakal sem, da se začne omenjat cerkev, lol.
Pa primernjanje rezanja nohtov s tem, da ti odrežejo jajcevod, preotročje.
Gre se samo za to, koliko je kdo pripravljen storit za fukalni užitek. Meni je rezanje jajcevodov za to, da bom doživljal "boljši fuk", nesprejemljivo. Enkrat na mesec, takoj po menstruaciji, si privoščiva brez, ostalo striktno z ola gumico, ker sva tudi midva že fizično nesposobna vzgajat dodatnega otroka.
Ti kar bodi pravi ded in natikaj polivinil na one.Kdo govori o morali? Sam čakal sem, da se začne omenjat cerkev, lol.
Pa primernjanje rezanja nohtov s tem, da ti odrežejo jajcevod, preotročje.
Gre se samo za to, koliko je kdo pripravljen storit za fukalni užitek. Meni je rezanje jajcevodov za to, da bom doživljal "boljši fuk", nesprejemljivo. Enkrat na mesec, takoj po menstruaciji, si privoščiva brez, ostalo striktno z ola gumico, ker sva tudi midva že fizično nesposobna vzgajat dodatnega otroka.
Poleg tebe še koga?... ker sva tudi midva že fizično nesposobna vzgajat dodatnega otroka.