Pri meni so trije naboji padli na plodna tla, otroc so počas odrasli, to je to. Ko moji soprogi trenutna kontracepcija ne bo več odgovarjala, ker trenutno ji zelo odgovarja, grem brez pomislekov na ta poseg, ker lahko vsaj tukaj kaj vrnem za tri nosečnosti in tri porode. Ko boš pa vsaj toliko otrok pripeljal čez puberteto, se pa začni oglašat, do takrat pa nazaj na mamino ziziko.Gre za simbolično kastracijo. Tako to tudi ženske dojemajo na svoji biološki ravni. Da si za seks pripravljen na sebi izvesti sterilizacijo - gre spoštovanje.
Ne bi nikoli naredil.
Recimo tudi - baba te pusti in ti si ostal sam s svojo vodno pištolco, prave naboje pa si vrgel stran zaradi nje - rofl.
Točno tako. Zaradi golega užitka in brez skrbi. Dva otroka imam, več jih ne rabim.Zaradi golega užitka si pripravljen iti na medicinski poseg in se fizično poslovit od svoje plodnosti. Pravi moški.
A si se spet izdal.... sm ti reku da rabis možgane za trolanje....Jao, jao, jao. Ubogi otrociNič čudno, da smo tam kjer smo in gremo kamor gremo, ko pa taki pacienti delajo otroke. Vas bi bilo prve treba kastrirat, da ne bi še naprej delali take škode.
Še bolj žalostno pa je, da ste toliko zabiti, da ne pokapirate, da vas en in isti troll podjebava v glavo že v dveh treh temah.
Bravo
In kdo se je pofočkal v teh temah spet glavni pacienti foruma.
Zraven vas j v glavo še en troll, ki je po vsej verjetnosti en in isti (repla-zelenc) in vi še vedno nasedate.
in kdo potem koga owna
Kaj pa, če že imaš otroke in jih ne bi imel več? Tudi, če pride nova ženska v življenje?Gre za simbolično kastracijo. Tako to tudi ženske dojemajo na svoji biološki ravni. Da si za seks pripravljen na sebi izvesti sterilizacijo - gre spoštovanje.
Ne bi nikoli naredil.
Recimo tudi - baba te pusti in ti si ostal sam s svojo vodno pištolco, prave naboje pa si vrgel stran zaradi nje - rofl.
Ko spečeš planirano število otrok in daš drek skozi ti nekak ni več tega še enkrat ne. Ker rad fukaš brez gumice in ker ne gledaš samo na sebe in ker nočeš, da se baba fila s kemijo, ki dela kr pizdarije po telesu (tabletke) se pač odločiš za to.Česa se tako bojite? Izgube komforta?
Razumem motiv. Samo cena za to se mi zdi previsoka. Men so moja jajca sveta in konec. Tudi obratno, ne bi želel, da se sterilizira žena. Bi zgubil spoštovanje do nje. Rajši uporabljam ola gumico, brez pa samo po menstruaciji.Ko spečeš planirano število otrok in daš drek skozi ti nekak ni več tega še enkrat ne. Ker rad fukaš brez gumice in ker ne gledaš samo na sebe in ker nočeš, da se baba fila s kemijo, ki dela kr pizdarije po telesu (tabletke) se pač odločiš za to.
Deček ti je tata. Če odštejemo milivilignilije ti odgovarjajo uporabniki ki so poskrbeli za potomce ko je bil čas za to. Če so imeli srečo da so jih lahko imeli.Odgovarjate ko feministke, ki jim stopiš na žulj: "sigurn še nisi fukal, da tako govoriš", "kok otrok pa maš, zelenec".
Življenje je tveganje, dečki. Česa se tako bojite? Izgube komforta? Brwahaha, pa taki deci.
Tisti ki je omenjal gužvo naj povem, da si v UKC LJ hitro na vrsti, moraš pa prej na komisijo in potem te dajo na čakanje za par mesecev, da premisliš če je res to to kar želiš. Vmes pa zamrzneš seme za obdobje 10 let. Cena je simbolična.
Ne zaradi uzitka, ampak zaradi odgovornosti.Zaradi golega užitka si pripravljen iti na medicinski poseg in se fizično poslovit od svoje plodnosti. Pravi moški.
Ampak, ampak, pol nisi več dec nooooooNe zaradi uzitka, ampak zaradi odgovornosti.
Ze sedaj otrokom s penzijo zvezke kupujem, ce si se kaksnega omislim bodo moji otroci bratu/sestri kupoval zvezke.
Kar sem naredil, sem naredil.