Vaše izkušnje z oralnim seksom

bruce234

Zelenc'
27. dec 2025
1
1
3
Zanima me kakšna je bila vaša prva izkušnja z oralnim sexom.

Pa da prebijem led... Z mojo sva preiskusila kar nekaj položajev, ampak enkrat sem se odločil, da ji pripravim presenečenje.

Seveda sva najprej poskrbela za higieno, ji pa nisem vnaprej povedal kaj načrtujem. Sedela sva na postelji, gola, ravno izpod tuša, ko sem jo začel poljubljati po prsih. Rekel sen naj se počasi uleže na hrbet, ker bi ji rad pripravil presenečenje... in šel s poljubi počasi dol. Tudi jaz nisem vedel kaj pričakovati. Mi bo to všeč, bodo morda kakšne neprijetne vonjave ali neprijetni občutki? Mislim, da je enako skrbelo tudi njo. Odločil sem se raziskovati počasi.

Ko sem prišel do njenega mednožja sem začel počasi raziskovati z jezikom. Prvo kar me je presenetilo je bil vonj. Sploh ni bil neprijeten, ravno nasprotno!

Ko sem začel vanjo prodirati z jezikom, sem začutil kako je trznila od presenečenja. Otrpnila je od strahu in se narahlo skušala umakniti. Vprašal sem jo, če ji je neprijetno in priznala je, da ne. Jo je pa skrbelo, če je meni v redu, da me ne moti kakšen vonj ali okus. V resnici me ni motilo nič, še več, cela situacija me je totalno vzburjala.

Nadaljeval sem s poljubi in draženjem z jezikom in počasi čutil kako se sprošča in mi čedalje bolj zaupa.

Ni trajalo dolgo, ko sem začutil, da se ji telo napenja in da se bliža vrhunec. Nenadoma so jo stresli orgazmični krči in s stegni me je objela čez glavo.

Občutek je bil neverjeten! Da sem jo zadovoljil, da mi zaupa in se mi je prepustila, neverjetna povezanost,... Noro.

Ko se je malo umirila, sva vajo ponovila. In potem še enkrat in še enkrat. Nisem točno štel, ampak mislim da sva koncala nekje med 7 in 10 njenimi orgazmi.

Ko sva končala in sem z glavo ležal na njej sem prav čutil energijo, ki se iz njene maternice pretaka vame.

Akcijo od takrat redno ponavljava in nama obema predstavlja čsti užitek.

Kakšna je pa vaša prva izkušnja?

• Haha
Reactions: urby20