Varnost slovenskih turistov

ales1234

Pripravnik
2. sep 2007
36
0
6
Mene pa zanima kakšno je vaše mnenje glede varnosti slovenskih turistov pri južnih sosedih.Zanimajo me vaša mnenja ali izkušnje (tako slabe kot dobre)z dopustovanja pri hrvatih.PS æe je mogoče izkušnje letošnjega leta.hvala

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Do sedaj še nobenih problemov. Nazadnje bil za 1.maj, vsi zelo prijazni, jaz pa tudi do njih.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jap...

kolega je bil na krku, pa je reku, da so čist ql. Boli jih k. za te politične igrice.

Je reku, da so do Zagrebčanov dost bl neprijazni!

ales1234

Pripravnik
2. sep 2007
36
0
6
Saj to je normalno,da se vedno in povsod najde nekdo,ki dela probleme.Jaz sem slišal marsikaj pa me zanimajo vaše izkušnje.Tako,da ni nekih problemov.

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Bil konec maja v Zadru (ki je eno bolj nacionalističpnih mest ob obali). Slovence so tretirali enako kot ostale tujce, torej ni težav.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.595
3.952
113
Če vejo da si plačal pa da boš šel domov (t.j. da si prišel tja samo denar pustit) ni problema... če pa maš tam parcelo/vikend al pa kej da se jim zdi da si "zastonjkar" (radenska + paštete / špageti, po možnosti iz prtljažnika) oz. da bodo zaradi tebe na izgubi ne na plusu, pol pa zna bit precej problematično, še posebej v Istri (v Dalmaciji niso pol toliko težki kot v Istri)

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Meni ni še nihče težil.................ker ne hodim k njim
smile-1.gif

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik ales1234 pravi:
Mene pa zanima kakšno je vaše mnenje glede varnosti slovenskih turistov pri južnih sosedih.Zanimajo me vaša mnenja ali izkušnje (tako slabe kot dobre)z dopustovanja pri hrvatih.PS æe je mogoče izkušnje letošnjega leta.hvala

Jaz moram potrkat zaenkrat so se tudi slovensko trudili.
Kolega pa je prišel iz Savursije z razbito šipo na avtu. Ni ga bilo zraven tako da je bila kriva napačna registracija očitno in ne kak konflikt, da ne bo kdo takoj zapel.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Če vejo da si plačal pa da boš šel domov (t.j. da si prišel tja samo denar pustit) ni problema... če pa maš tam parcelo/vikend al pa kej da se jim zdi da si "zastonjkar" (radenska + paštete / špageti, po možnosti iz prtljažnika) oz. da bodo zaradi tebe na izgubi ne na plusu, pol pa zna bit precej problematično, še posebej v Istri (v Dalmaciji niso pol toliko težki kot v Istri)
Ko boš skeširal sto tisoč evrov za jebeni apartma na hrvatiji, se pa oglašaj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
bil v soboto v zagrebu.

parkirni avtomati so smrt. za razliko od naših imajo hrčki še enga zaposlenega, ki en aksira, ampak sproti kaznuje vsakega, ki ni plačal. ga vprašam, kako hudiča naj plačam parkirnino, sej imam tujega ponudnika sms, pa najmanjši bankovc za 100kn in pa evro kovance. me je lepo poslal v bifeje fehtat za drobiž.
pa sem uporabil šarm pri dveh deklicah in sta mi dlai 9kn za 1,4 €. pol k sta že šle sem dojel, da oni s kovanci nimajo kaj. ampak punca me je rešila fehtanja po lokalih, iskanja drobiža in to z mulci. Hvala.

un bednik mi je pa pol zamenjal kovance, ker mi enga za 50 lip ni hotu sprejet. me je pa seveda najprej prepričeval, da 50 lip ne sprejme, k sem mu pa pokazal na lcd kjer je pisal 8,50Kn je bil pa tih. pičko jedna sa jajima.

pol smo šli pa v zoo. je precej bedn. ptic k dreka, 4 cica mace v malih kletkah, trije medoti v luknjah in to je to. slona nimajo.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
na slotech forumu sem bral da so enega kamenjali iz bližnje gostilne ko so videli PI na čolnu
smirk-1.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Pazi da ne oblečeš reklamne majice od Monete...."GOTOVINA JE ZGODOVINA".....zna bit zajebano.....
bonk.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ali pa je imel smolo ... Ali se ti zdi to nemogoče?

Takšno smolo kot sem imel jaz pred nekaj leti s celjsko tablico v ljubljani ko so se spravili lopovi nad edini avto s tujo tablico v celi ulici (sem se imel čas sprehodit in preverit med dvo in pol urnim čakanjem na prihod policistov)