In zakaj bi hotel neroden trafo?Če se boš stegnil za nekaj eurov potem dobiš že varmig 191..
Skratka no brainer že za napredno domačo rabo, kaj šele občasno. Sem pa samo en švas z elektrodo probal potegnit z inverterjem iz Lidla....proti Varstroju 145/165 je to taka milina, da leti trafo ob prvi priliki ven in mi sploh ni jasno, kako ni letel že prej.Dela. Vendar je trafo po moje bolj zanesljiv..
Inverter ima pač svoje pluse - manjša kišta, manjša poraba elektrike, bolj natančno se ga da nastavit..
moj glas ima pač v tem primeru varstrojev 191. cena napram ipotoolsu je ista, varstroj bo delal še dolgo zatem ko bo kitajski inverter še samo praholovec..
No vidiš, pr men bo mogu bit na polici, ni placa v garaži za voziček.pomoje gledaš napačnega.. 191 ima možnost priklopa na eno in na tri faze, cena je pa ravno tako okrog 500e. Me zanima kolkrat boš zašvasal z elektrodo..
Jaz vidim v teži prednost, bombo direkt naložiš gor, pri kitajskem inverterju je prvi projekt izdelava varilnega vozicka, nakoncu imaš pri obeh vseskupaj na kolesih, da lahko vlečeš okoli.
tig za 250e? ne hvala
Aja, pa še to me zanima. A ni na eno fazo manj stabilen kot na dve?