Odrezati si roko je verjetno druga najslabša stvar, ki jo je obupana Slovenka naredila za denar!
Kaj te veš. Lahko je prej 2 špricara spil, pa zavarovalnica spet ne bo rabila nič plačati.
Prehitro si odgovarjal. Jaz sem čakal Demza, da mi bo všečkal komentar in se še dodatno zgražal nad nepoštenostjo in skorumpiranostjo. V takem primeru (prisotnosti alkohola) bi bilo edino pošteno, da zavarovalnica najprej plača, potem pa pošlje zavarovanca na alkotest.
Olje na ogenj.press
Prehitro si odgovarjal. Jaz sem čakal Demza, da mi bo všečkal komentar in se še dodatno zgražal nad nepoštenostjo in skorumpiranostjo. V takem primeru (prisotnosti alkohola) bi bilo edino pošteno, da zavarovalnica najprej plača, potem pa pošlje zavarovanca na alkotest.
Olje na ogenj.press
Pri Jamniku ne zastara pregon za umor ampak zastara postopek zoper Novica. In to zato, ker je Novic z vlozitvijo izrednega pravnega sredstva dosegel da je vrhovno sodisce zadevo vrnilo v ponovno sojenje. In ce se to zgodi, zakon doloca da mora biti odloceno v dveh letih.Ravno sem razmišljal, kako to da za primer umora Janka Jamnika primer te dni zastara? To pomeni, da bo tudi za umor Sare Veber, v kratkem vse skupaj zastaralo?