jaz se mu ne smejem več.
Kaj to spet bluziš?
Pa brez skrbi, se smejem pa očitno se bom še kar nekaj časa in hvala ti za to
dec je resnično tako zabit.
jaz se mu ne smejem več.
Kaj to spet bluziš?
Pa brez skrbi, se smejem pa očitno se bom še kar nekaj časa in hvala ti za to
Jaz tudi ne vem, zakaj bi si ona bjonda šla sama rezat roko stran. Niti če bi dobil kpl. narkozo, ne bi šel. A - ti bi?
Ti je res tako logično, da zavarovalnica obljubi izplačilo odškodnine, potem je pa ne bi izplačala? Ker - to je isto, kot da bi jaz vzel denar od naročnika kot predplačilo, potem pa ne bi delal. "Se mi ne ljubi, ... mi je pravkar pes crknil in nimam cajta, ... itd.
Demz, saj te razumem. Vem, kaj češ povedat, gre za powerplay, kjer je seveda premožnejša in eksistencialno neogrožena zavarovalnica v prednosti. Ne dam, zdaj se pa žali varianta. Če imaš prav, boš pa pol dobil.
Oziroma zdaj imate vsi pred seboj tole julijo ali kaj je. Predstavljajte, da ste to sami, dejansko se vam zgodi nesreča, od jutri dalje delati več ne morete in služiti več ne. Denarja zavarovalnica ne da, pa pejd na sodisce. Če imaš prav, boš dobil ampak tacajt se je pa kaj se tvojimi pufi in lačnimi usti doma zgodilo? Če je to modus operandi, potem je nekaj zelo narobe. Ne vem pa, kako je v resnici. Ne poznam nikogar, ki bi kdaj uveljavljal (ne)upravičeno visoke zavarovalnine. Upam, da so se zavarovalnice spuntale tu zato, ker je res smrdelo do neba, ne zato, ker se to vedno dela, ko nekdo zahteva malo več denarja.
jaz se mu ne smejem več.
dec je resnično tako zabit.
Demz, saj te razumem. Vem, kaj češ povedat, gre za powerplay, kjer je seveda premožnejša in eksistencialno neogrožena zavarovalnica v prednosti. Ne dam, zdaj se pa žali varianta. Če imaš prav, boš pa pol dobil.
Oziroma zdaj imate vsi pred seboj tole julijo ali kaj je. Predstavljajte, da ste to sami, dejansko se vam zgodi nesreča, od jutri dalje delati več ne morete in služiti več ne. Denarja zavarovalnica ne da, pa pejd na sodisce. Če imaš prav, boš dobil ampak tacajt se je pa kaj se tvojimi pufi in lačnimi usti doma zgodilo? Če je to modus operandi, potem je nekaj zelo narobe. Ne vem pa, kako je v resnici. Ne poznam nikogar, ki bi kdaj uveljavljal (ne)upravičeno visoke zavarovalnine. Upam, da so se zavarovalnice spuntale tu zato, ker je res smrdelo do neba, ne zato, ker se to vedno dela, ko nekdo zahteva malo več denarja.
Ta primer je marginalni primer in ne sodi med klasične primere. V primeru RokaOFF je bilo toliko "naključij", da bi še Murphy podvomil vase. Ja, v tem (V TEM) primeru se mi zdi, celo prepričan sem, da so zavarovalnice (!) - bilo jih je več - ravnale pravilno.
...... samo mal si začel pretiravat ...... pa "mal" lahko spustiš
To je to, point vsega. Ne eno, morda dve ali pa celo kar tri čudna naključja, kar bi bilo že dejansko res izjemno, ne, fuc.king 6+ čudnih stvari in v kombinaciji z nadpovprčeno zavarovalno vsoto pri podpovprečno rizični osebi, ki ne dela, je nezaposlena in brez denarja (v bankrotu even) to pripelje do tega, da se gre seveda preverjat vse skupaj in ko so dvomi še večji se vse skupaj preseli na sodišče.
Potem pa naj po domače, vrnejo denar od pogodbe in odstopijo od posla !
Je tako težko razumeti?
Tebi očitno ne gre.
Me zanima, kako se boš imel, če se ti kaj zgodi in bo zavarovalnica rekla, "da se ni zgodilo".
Jaz sem pripeljal avto na ocenitev škode, ker mi je nekdo razbil zadnji konec (mar misliš, da sem zraven stal s fotoaparatom, da bi dokazoval ), torej cenilec je pa iz 10 m razdalje izrekel,, da "torej to pa ni bilo na parkplacu".
Sedaj pa naj jaz, ki sem zadnjih 30 let redno plačeval svoje obveznosti, torej dokazujem, da in kako se njihov cenilec moti? In da moj denar ne šteje? In da moram v lastni režiji ustanoviti raziskovalni biro, ki bo nedvoumno in sodno sprejemljivo dokazal, kdo, kje in kaj je bilo razbito in podleže v odškodnino zavarovalnici?
Ne rabim zavarovalnice ! Pod takimi pogoji pač ne. Jaz sem svoj del pogodbe že izpolnil in plačal, sedaj je na vrsti zavarovalnica.
Isto je tule. Zavarovalnica naj plača svoje, potem pa naj kazensko ali kakorkoli preganja, če se ji zdi. Da te pa vnaprej diskreditirajo, zaprejo v zapor in valjajo po časopisih z namenom, da se bodo bralci in cel svet naslajali in slinili po vsem skupaj ...
Demz, ko ti en stavek rata, ponavljaš ga kot stara plata.Potem pa naj po domače, vrnejo denar od pogodbe in odstopijo od posla !
Je tako težko razumeti?
Tebi očitno ne gre. Me zanima, kako se boš imel, če se ti kaj zgodi in bo zavarovalnica rekla, "da se ni zgodilo".
Jaz sem pripeljal avto na ocenitev škode, ker mi je nekdo razbil zadnji konec (mar misliš, da sem zraven stal s fotoaparatom, da bi dokazoval ), torej cenilec je pa iz 10 m razdalje izrekel,, da "torej to pa ni bilo na parkplacu".
Sedaj pa naj jaz, ki sem zadnjih 30 let redno plačeval svoje obveznosti, torej dokazujem, da in kako se njihov cenilec moti? In da moj denar ne šteje? In da moram v lastni režiji ustanoviti raziskovalni biro, ki bo nedvoumno in sodno sprejemljivo dokazal, kdo, kje in kaj je bilo razbito in podleže v odškodnino zavarovalnici?
Ne rabim zavarovalnice ! Pod takimi pogoji pač ne. Jaz sem svoj del pogodbe že izpolnil in plačal, sedaj je na vrsti zavarovalnica.
Isto je tule. Zavarovalnica naj plača svoje, potem pa naj kazensko ali kakorkoli preganja, če se ji zdi. Da te pa vnaprej diskreditirajo, zaprejo v zapor in valjajo po časopisih z namenom, da se bodo bralci in cel svet naslajali in slinili po vsem skupaj ...
Sem malce višje pokazal NA primer Uhernik. Komu je to v čast? Ter - se da omadeževanemu človeku povrniti življenje?
Zavarovalnica je naredila ravno to kar ti predlagaš. Zaznala je poskus zavarovalniške goljufije in jih kazensko ovadila. Na srečo je že samo poskus kazenske goljufije dovolj, da so jih lahko ovadili in sedaj obsodili.Isto je tule. Zavarovalnica naj plača svoje, potem pa naj kazensko ali kakorkoli preganja, če se ji zdi. Da te pa vnaprej diskreditirajo, zaprejo v zapor in valjajo po časopisih z namenom, da se bodo bralci in cel svet naslajali in slinili po vsem skupaj ...
Sem malce višje pokazal NA primer Uhernik. Komu je to v čast? Ter - se da omadeževanemu človeku povrniti življenje?