Citat:
Uporabnik softi pravi:
ti bom še enkrat ponovil
na kraju dogodka me ni bilo. tudi ti nisi bil. tudi novinarji ne.
prebral sem kar sem prebral. opozoril na novinarski pristop.
ja, imam dvom, da je vse bilo rešeno kot bi lahko bilo. škoda je vsakega življenja in treba je razmisliti kaj in kako. ali je kazen strelcu primerna ali ne, ne bom komentiral. policaj je potegnil kratko, a to je na tem delovnem mestu za pričakovati.
kdo vam želi smrt ne vem. sam nikoli nisem želel nobenemu policaju smrti, ker pač delate kar delate in kakor delate. navodila, postopki, zakoni. nima veze. zaradi slabo opravljenega dela se ne ubija, kaj šele zato ker meniš, da je slabo opravljeno.
jaz te nikoli nisem drkal in držim RL stran. na forumu sem lik in forum ne mešam z RL. v RL bi ti lahko povedal še par zadev, a nisem poklican za take stvari. če pa sam ne preneseš, da si se predstavil kot policaj tukaj in te folk zasipa z vsemi možnimi vprašanji in nate zliva slabo voljo, sarkazem itd ker si predstavnik policiej..ja smola. name se določeni obesijo ker sem kao srb, na 8888 ker je vernik, na eaziya ker je musliman, da žajfo k je hribovxc itd itd..aja, gatoviæ k je farben blind.
in nisem opazil, da bi kateri od njih kdaj tako reagiral kot reagiraš ti. oholo, vzvišeno. če je tako tudi v RL, ker ne igraš dvojno, potem tega nisem opazil, a si ne želim opaziti. če meniš, da ne zmoreš zakriti povej, brišem cifro in je to to. v principu se ne družim z vzvišenimi, prjemači božjih genitalij, še najmanj pa s tistimi, ki so hitro užaljeni in ogroženi.
Za razliko od tebe (pac normalna posledica moje sluzbe) vem o dogodku verjetno vec kot ti. Ceprav nihce od naju ni bil tam.
Vidis, jaz nikoli nisem pisal o kazni za strelca. Ker policisti ga niso kaznovali (to bi bil umor) ampak so ga onesposobili.
Ce bi zacel res brati kar sem ti napisal, bi dojel da jaz nimam tezav s tem, da sem razkril svoj poklic in da folk name zliva slabo voljo. Ne vem pa zakaj imas ti tezave ce jim odgovorim z enako mero nesramnosti. Zakaj pricakujes da bi moral pojesti vse govno ki ga nekdo zlije samo zato ker sem policist? A locis med vzvisenostjo in sarkazmom? Ce je nekdo nesramen bo dobil enak odziv, to je dejstvo, ker tako kot jaz nisem vreden vec od ostalih, tako ostali niso vec od mene.
Pa ne zdej pisat prebral sem kar sem prebral. Kronologija gre namrec takole:
1. napises da si prebral da so ga ustrelili specialci
2. jaz napisem da slabo beres
3. ti si uzaljen in mi zacnes ocitati polno enih stvari med drugim d ate zalim, in da se vedem kot da sem boga prijel za jajca
4. jaz ti napisem da pac ali si slabo bral ali pa si si izmislil, nikjer ni pisalo da so ga ustrelili specialci
5. ti napises, da si prebral, d aje ubil ustreljen ko so cakali specialce.
zdej al si res slabo prebral (in se sploh nisem zmotil ko sem napisal da slabo beres) ali pa spreminjas izjave.
Ne mi podtikat stvari za katere ves d ane drzijo, do tebe nikoli nisem bil aroganten v RL, ker se tudi ti nisi vedel do mene tako kot se obnasas tu gor. Ce bi se, verjetno ne bi imela stikov vsa ta leta. Verjetno jih tudi ti ne bi imel z menoj ce bi se do tebe vedel vzviseno in oholo.
Tu gor pa sam sebi lahko pravis, lik, persona, alias,....vseeno mi je. Ce bos pac pisal neumnosti ti bom to napisal. Ce bos provociral bom sarkasticen. In glede osnovnega jabolka spora - moje izjave o tvojem slabem branju sem ti gor napisal 5 tock. A sem se zlagal? Dej bod tok dec pa napis a drzi teh 5 tock? In zdej mi povej kdo ima tezave z uzaljenostjo, jaz ki sem ti napisal da pac slabo beres, al ti ki si ocitno res slabo prebral nato pa bil cel uzaljen ko sem ti to napisal.