V Sloveniji?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Vse skupaj je iz druge oziroma tretje roke, zato ne vem, koliko je res, ampak naj bi v avtu enega od akterjev dobili večjo količino prepovedanih substanc in je šel sedet. Sem vedel tudi ime, pa sem ga pozabil, ker se mi zadeva ni zdela vredna zapomniti.'Vira' pa ne bom videl vse do jeseni...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.413
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
bonk.gif

samo pri nas možno,medtem ko tisti ki imamo vse poštimano in redno plačujemo davke ter ostale dajatve je.bemo ježa povsod,
a v spremstvu policije niso mogli prit in odklopit,aja policaji skrbijo za red na cesti in postavljajo radarje na najboj kritičnih območjih
ne-ne-1.gif

če bi se jaz tako obnašal grem stavit da bi v 5min prišle 2 kible in vsaj 4 policaji ter adijo
Stvar je precej preprosta. Izvajalec bi lahko policijo zaprosil za asistenco. In bi se zgodilo kot pri Vaskršiæu. Pac prvo se poziva potem pa s prisilnimi sredstvi omogoci nemoteno izvedbo uradne naloge. Tudi ce bi kdo klical na 113 med temi scenami, bi policija tja prisla - ker mora. In sklepam da ce se bodo enkrat odlocili za dokoncen odklop, bodo tja prisli s policijo

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.637
3.090
113
v lokalni ostariji
sem zasledil da so to v bistvu čist cigansko naredili... zasedli občinsko zemljo...

pa su ju pripravljeni plaæat enkrat... znaju da bo treba...

sem imel v glavi da so zidali na privat, kupljenih parcelaha pa očitno ni tako...

v glavnem do nadaljnega bodo še imeli elektriko. je pa zanimivo da imajo črne gradnje na tuji zemlji hišno številko in so prijavljeni ljudje...

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
... In sklepam da ce se bodo enkrat odlocili za dokoncen odklop, bodo tja prisli s policijo
Jankoviæ ne bo pretirano vznemirjal svoje volilne baze - brez skrbi.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
sem zasledil da so to v bistvu čist cigansko naredili... zasedli občinsko zemljo...

pa su ju pripravljeni plaæat enkrat... znaju da bo treba...

sem imel v glavi da so zidali na privat, kupljenih parcelaha pa očitno ni tako...

v glavnem do nadaljnega bodo še imeli elektriko. je pa zanimivo da imajo črne gradnje na tuji zemlji hišno številko in so prijavljeni ljudje...
odlično potem so zazidalne parcele. 50€m2 pa gradbeno dovoljenje... par milijončkov brez problema pokasira jankovič...

am1313

Zelenc'
3. nov 2010
3
0
1
Kokr ga ne maram Jankoviča, je tukaj vsaj zame nekaj pik dobil. Večina županov nima jajc pridt tako na teren in potem še kajle zabijat. Gamad kurčeva
10.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.723
6.492
113
KSZ

30.6.2015 5:50

LJUBLJANA
Gori v zapuščenem športnem objektu Gradiant v Tomačevem.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Citat:
Uporabnik danielt pravi:A se dogaja v Sloveniji
odklop elektrike črnograditeljem
k se v celem prispevku sliši zelo malo ali nič pogovora v slovenskem jeziku...
in konc koncev, kaj se majo za bunit??? so črnograditelji, naj bojo srečni k nislo pršli rušit!
Razmišljam takole: Problema so se lotili povsem narobe. Elektro distribucija naj odklopi elektriko odjemalcu, ki ne plačuje računa. Če priklop je, nima država svoje nemoči kazati preko elektro podjetij. Gre za vtikovanje državnih organov v neko podjetje. To se mora v Sloveniji najprej nehati.
Početje je podobno, kot bi na nekoga, ki vstrajno krši prometne predpise, poslali zidarje namesto policijo. Na žalost se to celo masovno dogaja. Po ulicah si nemočni stanovalci izborijo, da naredijo ležeče policaje, namesto da bi državni organ, ki je zato namenjen, poskrbel za red in spoštovanje predpisov.
Črna gradnja naj se rešuje drugače kot preko odklopa nečesa, kar je že leta priklopljeno! Naj se državni organi malo potrudijo. Zato jih imamo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.941
6.017
113
Citat:
Uporabnik am1313 pravi:
Kokr ga ne maram Jankoviča, je tukaj vsaj zame nekaj pik dobil. Večina županov nima jajc pridt tako na teren in potem še kajle zabijat. Gamad kurčeva
10.gif
Pike bi dobil, če bi zadevo rešil.