Ko ponoči "vdrejo" policijski specialci v bife

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
LOL,a v krnici je to blo?? Mogoce pa une slovake mal preverjajo (ce so se tm).

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
mah možno, sam jih je ful manj... zdej pridejo na kašen pir pa grejo! niso tok tečni k uni pred pol leta...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Ok, kje je Krnica?
grin1.gif

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Ja dej no povej, da še jest kdaj pridem, pa še isto kvalitetno znamko avta imava
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
in po kaj boš prišel? sej fešto so itak samo za domače... čez dan so pa lokalni penzionisti notr... nič posebnega.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Torej včeraj ponoči smo imeli zanimivo izkušnjo. Tuki pri nas imam en bar, kjer se pač vsi zbiramo in žuramo. Bar je čisto navaden, majhen, odmaknjen od centra Vrhnike, nič vpadljiv. Bar ob 23h zapremo, zaklenemo in notri smo sami domači. No, in ker so sosedi zelo tolerantni, tko da načeloma ne težijo zarad muzike, pa itak se tok ne sliši ven, ker je vse zaprto. In okol 1h nekaj začne razbijati po šipah kot pri norcih. Odklenemo vrata in zunaj 6 policijskih avtov (3 touaregi, kibla, in 2 astri) pred vrati pa kašnih 15-20 specialcev v bojni opremi, no edino pušk niso imeli. In prletijo notr, k da bi bilo ne vem kaj. In začnejo pregledovat dokumente pa to... Od vseh. Na vprašanja kaj se grejo, zakaj so tukaj so samo mrko nazaj gledali in kratko odgovarjali, da naj samo damo dokumente. Morem rečt da so bili zelo neprijazni. No, po 10-15 minutah popisovanja vseh, in dosti vprašanj o vzrokih, se le najde en, k je prej zunaj stal ves čas, in pride notr, čisto prijazen in ql. Povedal je da imajo "poostren nadzor po lokalih", in da ne bo nihče nič kazni dobil, kakršnih koli.
Ok, pač vidimo da so prišli sam pokazat mišice in nas dodobra prestrašit.

Sam, ne verjamo da je bil poostren nadzor glavni vzrok, ker v druge lokale v okolici niso šli. Torej, zakaj se prielje 20 specialcev na Vrhniko iz Ljubljane, in popišejo 30 ljudi in grejo. Sej to bi lahko naredili tud navadni policaji.

Mi smo najprej mislili, da je kdo prijavil preglasno glasbo, al pa kej takega. Ampak ker niso napisali nobene kazni, niti zahtevali da ugasnemo muzike, niti zahtevali da gremo domov, verjetno res niso pršli zarad prijave.

Zraven specialcev je bil tud nek "šef" v navadni policijski obleki. Verjetno njihov nadrejen. Bil je čisto tiho, roke na hrbtu, kapco na glavi in se je sam sprehajal gor pa dol in mrko gledal. Men je deloval k kakšn naci general v kakšnem vojaškem taboru v 2. svetovni vojni. No, in ta kao nadrejeni ni nič govoril. Še tist zakaj so prišli, je en izmed specialcev povedal.

Zanima me, a se da izvedit resnični razlog za tak obisk, in ali bi mogoče rabili nalog? (sicer se mi zdi da ga ne rabijo, ker je javen prostor).

Vglavnem... lepo so nam popestrili večer!
wink-1.gif

Dobro ste jo odnesli.V 90-tih so takšne akcije nadzora po lokalih zgledale tako, da so specialci uleteli brez opozorila, postrojili folk, roke na steno, noge narazen, vsakega pretipali, kdor je ugovarjal, je dobil s pendrekom.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja vem ja. takrat je bilo malo bolj ojstro! zdej bi pa vsak lahko mnz tožu, če bi mu to naredili neupravičeno...

še vedno pa iščemo razlog...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ce jim nebi odprli vrat, vam nemorejo nic. Prostor sicer je javen, ampak ko je zaklenjen (na vratih so vrjetno ure kdaj je odprto)
po tej uri, (ce je muzika in luci ali ne) pa prostor vec ni javen.

Imel podobno izkusnjo, ko sicer niso prleteli specialci, sta se pa paripeljali 2 kareti z 4 plavci, in so hoteli v lokal,
mi podobno kot vi, noter zaklenjeni, sami domaci, lahko se kadi,... No in lokal je v stilu da ima zelo zelo velika okna,
plavci so nas gledali not kako kadimo, in na easy cagiramo, ampak muzika je bila na nivoju, lokal ja pa od najblizjega
stanovalca 30m z preprekami ala ziva meja in to, tako da se ne slisi popolnoma nic. Skratka prisli so "investigirat"
ampak sam sef je rekel: ignorirajte jih, lokal je zaprt, ce kaj rabijo lahko pridejo ju3 ob 8 ko odpremo...

So 3x potrkali, ko so videli da ne reagiramo, so se stali ene 5 minut in se odpeljali... Ni bilo nobenih sankcij,...

Za naslednjic: ne odpirajte vrat, al pa na vrata nalepite listek: Privatna zabava...

Malo off topic...

Nikjer nisem zasledil, posta "malcoM is back in da hause", ali pa "malcomova ladja se je usidrala na Floridi"...

Nekateri me boste napadli, ampak moram priznat da sem ga pogrešal...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Ah, že vem. Torej tam kjer je gasilski dom v Verdu. Sem že mislil, da ne obratuje več.
smile-1.gif

Častil pa ne bom, ker nisi povedal.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Ah, že vem. Torej tam kjer je gasilski dom v Verdu. Sem že mislil, da ne obratuje več.
smile-1.gif

Častil pa ne bom, ker nisi povedal.
evil.gif

pa lih sm hotla napisat kje je
smile-1.gif
še dobr pa da se mi da brat vse, ker bi že začela težit, da zvem ker lokal