V Sloveniji?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
zdajle gledal komplet posnetek, na bruhanje mi gre. kje so podnapisi? kdo jim je dal drzavljanstvo? meni pa uklonilni zapor, ker sem za 15min prekoracil cas parkiranja na pokopaliscu v vodicah, ki stoji sredi polja in so venomer prazna parkirna mesta.

uf-1.gif

No, uklonilca fašeš samo, če trmasto in vztrajno zavračaš plačilo globe. Oziroma si ga fasal, saj ga ni več. Plus itak se je, če nisi ravno 'serijski', dalo zlahka nadomestiti kazen z družbeno koristnim delom

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Alko, glede na očitne znake nasilja bi bil delavec v tvojem stroju preveč izpostavljen. Kaj takega bi bilo bolj varno:

Da bi kaki marginalni skupini odklopili elektriko ali vodo na Dolenjskem se ne more zgoditi.
bonk.gif

V bistvu so imeli ti delavci še srečo. Cigani bi jih pretepli.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Pogledat kako je prišlo do tega da so bajte zgrajene. Če so dejansko tistega davnega leta kdo to dovolil je treba tam začet čiščenje če pa že od začetka ni dovoljenja pa samo ruši.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.637
3.090
113
v lokalni ostariji
turbobič ni dovoljenja. pač so postavili v upanju da bo enkrat dovoljenje...

ampak če zrušiš te bajte in ostale črne gradnje "civilov" moraš tudi romske... kar pa zna bit problem...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Nekje je treba začet. To je nekak kot z zmigavci v prometu ali parkiranju kr nekje kjer ne smeš. Pač neka pravila so...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38

pa od marka jakliča v polhograjskih tudi, turkovo domačijo? anyone? a nastevam dalje? veze in poznanstva?

spet bi ribo pri repu udarili. kmetavzarski slovenci.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.637
3.090
113
v lokalni ostariji
skala pač tipična "socialnistična" gradnja z dodatkom "južnakov" kuča trokatnica nek se vidi razkoš a za fasad para nema nema nema...

turbobič začne se nej s črnimi gradnjami na tujih zemljiščih, potem na lastnik zaključi pa sraznimi turki itd...

čeprav jaz sem bolj pristaš legalizacije v primeru da je možna....

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
saj to je bil samo odgovor na vilo. brez gradbenega dovoljenja, braz fasade, notranja oprema (je ne vidimo) vrjetno je ni veliko... nekako to ni vila ampak malo večja baraka.
to poplavno območje... jih je že kdaj zalilo? sicer pa hiše redno zaliva - take z gradbnemi dovoljenji. tako da če so pripravljeni plačat papirje za legalizacijo skoraj ne vidim razloga da tega nebi legalizirali (če so na svojem zidali)

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.637
3.090
113
v lokalni ostariji
nisem še zasledil da bi tam sava poplavljala... ampak lahko pa da bo malu.

jah, eni pa so s podkupovanjem uspeli gradit tm kjer poplavlja pa zdej iščejo odškodnine...

legalizacija naj bo možna če zadeva res ni predvidena kot poplavni bazen... (razlivno območje).

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Naj jim legalizirajo, potem pa naj ne cvilijo, če bo poplava..enostavno. Pa plačajo naj vse papirje kot drugi.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Menda v Logatcu... Poplavno območje, zadeve so legalne čeprav se domačini sprašujejo kako... Ko je lastnikom dvakrat zapored zalilo bajte do prvega štuka naslednjič zavarovalnice niso več hotele zavarovati nepremičnine zoper ta riziko.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.637
3.090
113
v lokalni ostariji
pa v kranju so tudi take bajte... pač nekateri lahko ker imajo€€€

nekaterim bi pa rušli..

zavarovalnice enostavno nebi smele tam zavarovat ali pa za tako letno premijo da noben nebi hotel zavarovati;)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Tam sava ne poplavlja, svojčas, ko je še gradiant deloval (zakaj se je zadeva zaprla je itak posebna zgodba), je bilo prav zabavno se odpeljat na tenis, ko še nisem vedel, sem se spraševal, kater 'urbanist' je načrtoval naselje...mislim pa, da je del hiš povsem legalen. Aja pa drugače scena tam - trenirka je uradno oblačilo
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.637
3.090
113
v lokalni ostariji
zakaj je gradiant propadel? me zanima... kolikor vem je bil "dvorni gradbenik" za energetiko...

en del naselja so legalizirali. zato so ostali tudi v upanju legalizacije pogumno gradili (drugače je pa celotno območje bilo zgrajeno na črno). včasih so delali marsikaj "po domače"...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
...ksz....

Psi lajajo, karavana gre dalje...

http://www.24ur.com/novice/slovenija/elektrike-crnograditeljem-v-tomacevem-niso-odklopili.html

Citat:
Črnograditeljem v ljubljanskem Tomačevem še ne bodo odklopili elektrike. Dopoldne so se sicer ti znova zbrali, ko so na teren prišli predstavniki Javne razsvetljave, Elektra Ljubljana in inšpektorata. Po sestanku z njimi so si krajani vsaj za kratek čas oddahnili. A še vedno ne vedo, ali bodo lahko elektriko uporabljali do legalizacije ali pa je odločitev le začasna.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
bonk.gif

samo pri nas možno,medtem ko tisti ki imamo vse poštimano in redno plačujemo davke ter ostale dajatve je.bemo ježa povsod,
a v spremstvu policije niso mogli prit in odklopit,aja policaji skrbijo za red na cesti in postavljajo radarje na najboj kritičnih območjih
ne-ne-1.gif

če bi se jaz tako obnašal grem stavit da bi v 5min prišle 2 kible in vsaj 4 policaji ter adijo