V Maribor center le vozila, novejša od 15 let

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Odpeljat pa. S spyderjem.
evil.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Kozlarija vredna možganov v kangli. Največji izvor emisij pri nas so zasebna kurišča. Pika, amen! Ta onesnažujejo okolje večstokrat bolj kot avtomobili. Praznoglava kangla naj najprej porihta kurjavo v svoji kneževini, potem pa naj šele začne srati po avtomobilih (in avtomobilistih)!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
hahah ja pravno mi je popolnoma jasno kako in kaj :D zanimivo bo kako bodo redarji to razumeli....

parkiranega avta pac nebodo mogli oglobit :D

A misliš, da nimajo dostopa do baze podatkov o registracijah? Ker se sigurno tudi po 1.1.1997 najde kak Euro1 avto.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.926
113
40
MB
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Kozlarija vredna možganov v kangli. Največji izvor emisij pri nas so zasebna kurišča. Pika, amen! Ta onesnažujejo okolje večstokrat bolj kot avtomobili. Praznoglava kangla naj najprej porihta kurjavo v svoji kneževini, potem pa naj šele začne srati po avtomobilih (in avtomobilistih)!

samo malo težje ti rečejo da hišo prestavi iz centra mb kot pa da z avtom nesmeš tja
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.926
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Homologacija, če je to not vpisano.

Merodajen je znak! ne zloženka.

v stari (mali) homologaciji ni podatka o euro normi motorja

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.926
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ker je drugače ful ljudi ki pridejo z oplotnice pa ribnice z 30 let starimi avti pa grejo na kosilo k florijanu pol pa malo hengat na poštno
grin1.gif
ne ti men Oplotnica
10.gif

kuzlo sem kupo v oplotnici
grin1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
hahah ja pravno mi je popolnoma jasno kako in kaj :D zanimivo bo kako bodo redarji to razumeli....

A misliš, da nimajo dostopa do baze podatkov o registracijah? Ker se sigurno tudi po 1.1.1997 najde kak Euro1 avto.

dvomim da imajo redarji vpogled v registracije....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hja, potem pa tako nimajo nobene osnove za pisanje kazni, razen če bodo talali listke ''oglasite se na policiji dne tega in tega, da vidimo kam spada vaše vozilo''.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.250
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:

samo malo težje ti rečejo da hišo prestavi iz centra mb kot pa da z avtom nesmeš tja
grin1.gif

Ne, ti pa lahko zapovedo, da uredi sistem kurjenja ali pa pač nehaj kurit.
Sicer je pa meni tudi to, da bodo stanovalcem dovilili s starimi kantami v center mimo. Velja naj za vse, za stanovalce naj bo pač prehodno obdobje (recimo 1 leto).

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

V mailu so napisali, da bi naj policaji ter redarji se prej prepricali glede na seznam. Je pa takih ki padejo na EURO0 in EURO1 res malo avtov.

Dejansko ce postavim na stran cisto neumn razlog za kasiranje v t.i. POC, mi gre pri celi zadevi najbolj na zivce "poenostavljanje" pravila omejitve in sicer po neki kvazi registraciji vozila, ki pa prakticno sedaj dokazano nima nobene teze. Opravicevanje v smeri "ljudje bi se zmedli za EURO norme" je tu se vecje delanje norca.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.654
4.381
113
Bizgeci pa lahko bi eno EKO vinjeto na tehniönem dobil za kak pol evra, ali pa pri registraciji gratis

anker

Pripravnik
23. nov 2011
129
1
18
Mene pa samo tako informativno zanima ker ne poznam Maribora, a so v tem območju tudi bolnica, zdravstveni domovi, itd. Ker kašnega okuženca z virozo itd., jaz ne bi pošiljal na javni prevoz.

Drugače pa sem pogledal ta seznam in je kar dosti starejših sploh z majhno prostornino notri.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.078
11.174
113
na UKC imajo svojo logijko, nove privat garaže in parkirpalci po 2 € na uro, za lupat bolno rajo in tiste ki hodijo na obiske. In tako se tam eko logika obrne, več avtov, več €€€

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.035
6.225
113
A se je kdo vprašal o smislu omejevanja teh avtomobilov v centru mesta. Zakaj sploh center mesta??? Strogi Center je že zdaj v peš coni, torej tam ni prometa. Tudi gostota prebivalstva je v centru (če izvzamem ure od 8:00 do 14:00) veliko manjša kot v spalnih naseljih z stolpnicami kot so Nova Vas, Tabor itd.. Kdo torej ima korist od "čistega" zraka v centru? Verjetno sam župan skrbi da mu bodo pod oknom njegove pisarne žvrgoleli ptički. Ne vem meni je to toalno bolno, kot postavitev privat merilcev hitrosti na križiščih. Zdaj vidim da Franca ne dobi več mojga glasa, pa naj bo še tak kolega z občino Novalja.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.057
113
Ja kje pa bi ti začel s tem, če ne v centru mesta? A bi nekje na Teznem naredil takšno cono?
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.078
11.174
113
center maribora, ki to sploh ni. v glavnem ne vem sploh zakaj so se tospravljali delat, zaradi eko zadev zagotovo ne, ker ne vzdrži.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
Prvic ker se cuje moderno in nekaj dobrega, drugic za filanje blagajne. Ta teden je spet fasal ovadbo. 11? Ce ta bedak se 1x zmaga prisezem da se izselim

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.035
6.225
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja kje pa bi ti začel s tem, če ne v centru mesta? A bi nekje na Teznem naredil takšno cono?
smile-1.gif

Glej vem da je v okolici občine, FERI-ja, in Slomškovega trga nemogoče najti parkirišče in da je mesto kot tako natrpano z plehom. Ampak ne se pol na ekoligijo izgovarjat. Naredi parkirišče z sprejemljivo ceno nekje na obrobju mesta, in prevoz iz tega parkirišča. Ne pa da za parkiranje v Cityju plačam več kot pa za hebene šuhe ki jih grem izkat.

Podobne teme