Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
hahah ja pravno mi je popolnoma jasno kako in kaj zanimivo bo kako bodo redarji to razumeli....
parkiranega avta pac nebodo mogli oglobit
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Kozlarija vredna možganov v kangli. Največji izvor emisij pri nas so zasebna kurišča. Pika, amen! Ta onesnažujejo okolje večstokrat bolj kot avtomobili. Praznoglava kangla naj najprej porihta kurjavo v svoji kneževini, potem pa naj šele začne srati po avtomobilih (in avtomobilistih)!
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Homologacija, če je to not vpisano.
Merodajen je znak! ne zloženka.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ne ti men OplotnicaCitat:
Uporabnik tomi pravi:
ker je drugače ful ljudi ki pridejo z oplotnice pa ribnice z 30 let starimi avti pa grejo na kosilo k florijanu pol pa malo hengat na poštno
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
hahah ja pravno mi je popolnoma jasno kako in kaj zanimivo bo kako bodo redarji to razumeli....
A misliš, da nimajo dostopa do baze podatkov o registracijah? Ker se sigurno tudi po 1.1.1997 najde kak Euro1 avto.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Kozlarija vredna možganov v kangli. Največji izvor emisij pri nas so zasebna kurišča. Pika, amen! Ta onesnažujejo okolje večstokrat bolj kot avtomobili. Praznoglava kangla naj najprej porihta kurjavo v svoji kneževini, potem pa naj šele začne srati po avtomobilih (in avtomobilistih)!
samo malo težje ti rečejo da hišo prestavi iz centra mb kot pa da z avtom nesmeš tja
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja kje pa bi ti začel s tem, če ne v centru mesta? A bi nekje na Teznem naredil takšno cono?