Citat:
Uporabnik Mont pravi:
To, da potniki niso opazili spusta, razumem.
Da pa tega ni opazil pilot, pa ne. Imel je dolgoletne izkušnje in je po mojem poznal vsako malenkost, ki se spremeni. Tudi 0,5 % spremembo naklona.
Kaj pa, če je bila kopilotova ljubezen stevardesa na letalu, za katero si je vzel pavzo pilot?
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
In kaj so oni drugega počeli?
Sicer pa govorim o spuščanju z 10.000 metrov.
Kako bodo nagib, hitrost in zvok motorjev ostali enaki, če ne uporabiš zakrilc?
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
No, dovolj neumnosti, zdaj bodo (na splošno) najbolj pametni tisti, ki še olja v avtomobilu ne znajo preverit.
Kopilot bi moral biti na bolniškem dopustu, pa je ta list raje strgal. Meni se zdi logičen naslednji scenarij (kolikor poznam ene par takih depresivnežev): vidi list, da je nesposoben za pilotiranje, čeprav se je za njega matral kot malokdo, seveda je kriv cel svet in se mu v glavi nekaj premakne, no, ostalo smo pa videli.
Da ne bo darjan spet pameten, pa kako je to mogoče. Je mogoče, če poznaš kake podobne kalibre. Ta je pač znal tudi avion vozit.
Je pa kriv tudi zdravnik, ki je dal papir samo njemu. Moral bi ga dati tudi delodajalcu.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
po mojem je preprosto gledal v prazno in tuhtal svoje blodnje do konca
vprašanje, če se je res zavedal kaj počne
Ja res ejga. Prometno nesrečo, kjer se sekira 5 ljudi z zabačene vasi primerjaš z letalsko nesrečo, ki je že par dni glavna novica v kompletni EvropiCitat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Meni zadeva smrdi do neba.
Tako hitro kot so tole kao raziskali še prometne nesreče na cesti niso nikoli.