Jaz še vedno ne morem verjeti, da NATO z vsemi Awacsi in vsemi ostalimi špijonskimi zadevami, ki so trenutno v zraku in na tleh operativne, še vedno ne ve, od kje je ta zadeva priletela.To je ena logika. Lahko pa so ga ravno zato poslali Rusi.
Se bo kmalu izkristaliziralo, kako je na stvari.
Ne verjamem, nekaj mora biti v ozadju in bolj stavim na to, da je zadeva ukrajinska, kot pa ruska, zato pa molčijo. Ker, če bi bila ruska, bi takoj zgobcali v javnost.
Itak so pa povedali, da je prišla preko Romunije in Madžarske na Hrvaško. Torej so vedeli in verjetno tudi prekleto dobro vedo, iz kje je bila izstreljena.
Toliko o vsemogočnem Natu, ki nas bo varoval. Namesto, da bi to sklatili dol nad kakšnim gozdom, so lepo pustili, da pade kjerkoli že. Samo sreča, da ni bil kdo ubit ali poškodovan.
Pa verjetno so “specialci” popucali največje dele kolikor so imeli časa, preden so ljudje prišli.
PS: prosim, da mi rusofili ne likeate tega posta.
PS2: čisto možno pa je tudi, da je zadeva ruska, pa nimajo jajc povedat Putinu, da je to korak preveč. Pa se delajo, da ne vedo nič. V tem primeru sem prepričan, da bo kmalu sledilo naslednje stopnjevano “presenečenje” z njegove strani. Prvi test so bila verjetno ruska letala v finskem zračnem prostoru.
Nazadnje urejeno: