Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
+ da govorijo, da so ga slišali normalno dihati.
Boš reku, da nisi pripravljen lagat, da bi ti grozila izguba službe, al pa posla, če si privatnik?Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Za takšne denarje je še poštenjak pripravljen lagat in zavajat, kaj šele bogatunska golazen
Mene nihče za noben denar ne more podkupiti, da bi lagal.
Pa govorim od malenkosti. Npr vrednost 1 cent.
Smo pa ljudje različni.
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Mislim, da bi se dalo iz spremembe frekvence dihanja hitro razbrati, ali je bil pri zavesti pred trkom, ali ne.
Po moje ni šanse, da se mu zavestnemu frekvenca med približevanjem gori nebi dvignila.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Boš reku, da nisi pripravljen lagat, da bi ti grozila izguba službe, al pa posla, če si privatnik?
ne men govort
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
na nasem sihtu vec casa porabimo za narocilnico za sekret papir kot tole popolno porocilo, ki ga morajo samo se sprintati.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
če drgač si lagal, ko si star avto prodaju, ....ne lagat
V linku je povezava na rt, ki je v tem primeru samo copy/paste iz reuters stran (ruski troli niso bili dejavni)iCitat:
Uporabnik Mont pravi:
Piše "sestrelili v zraku".
Kako pa so razbitine na zgolj 100 x 150 metrov?
Zanimiv podatek, danes neumni slo novinarji poročajo samo, da se vrat po 9/11 od zunaj ne da več odpreti.Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Ne sam čist resno, a se nobenemu ne zdi čudno, da tako hitro določijo da je samomor, ko da ne obstaja nobene možnosti, da rukne tudi popolnoma zdravega človeka
in če ga je res ruknilo, je krivda za katastrofo v protokolu o prisotnosti in zaklepanju kabine in lastnikom bodo še gate slekli
Za takšne denarje je še poštenjak pripravljen lagat in zavajat, kaj šele bogatunska golazen
Se mi zdi, da so vsaj trije dali link do odpiranja vrat kokpita v takšnem letalu, kot je strmoglavilo. Si jih nisi ogledal?
Poleg tega se vrata dajo odpreti s kodo, če je znotraj nezavestna oseba.
Če pade pritisk v kabini, se vrata avtomatsko odklenejo. (tuje strani sem bral - nemške).
Dihanje se tako sliši samo če dihaš kot jež ali pole leta star otrok, poleg tega je letalo s prižganimi motorji dokaj glasna zadeva.Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
aja? a mi poves kako slisis cloveka normalno dihati? po mikrofonu, ki je 2m oddaljen od osebe in kjer je precej ostalih sumov. da smo si na jasnem, v kokpitu niso hi-fi naprave s pozlacenimi prikljucki in zlatimi kabli po 200eur/m ampak je namen zgolj snemanje pogovora.
ne izkljucujem, da je imel grozno astmo in pozabil pumpico.
Ja res, dihanje je nemogoče posnetiCitat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Mislim, da bi se dalo iz spremembe frekvence dihanja hitro razbrati, ali je bil pri zavesti pred trkom, ali ne.
Po moje ni šanse, da se mu zavestnemu frekvenca med približevanjem gori nebi dvignila.
lej ti si pameten, meni logika mi pove, da ni sans posneti dihanje pilotov razen, ce ne trpita za KOPB ali smrcita?! holter EKG pa dvomim, da nosita.
Meni je to bolj logičnoCitat:
da se vrat po 9/11 od zunaj ne da več odpreti.