V čem je finta; talenti

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Saj so šli naprej, v drugi krog.

Sedaj pa jih izbirajo za polfinale.

Glavno, da je Bračič šel v polfinale. Tip je odpel kot se šika.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja pa zakaj jim na začetku ne rečejo; "Nisi pravi, idi" Te pa rečejo "Greš naprej", folk se veseli, pol pa: "Nisi sprejet"

Kot da rečem; "A bi šla ti z mano na zmenek?" "Ja" Pol pa mi pred zmenkom reče: "Negrem!"

Pa v čem je finta pol da jim prvo rečejo dokončno JA ali pa NE?

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ja, glup sistem... mislm, čudno izpade, ker drugi krog sploh nima publike in sploh ni "krog" ampak sam sporočilo ja/ne... brezveze
tongue-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Če smo že tu....kaj pa dela "bosanski Bob Dilan" in kobajagi Jackson v drugem krogu....
bonk.gif
Za prvega vem, so morali nekoga in bivše juge not vržt, za drugega pa še nisem popolnoma odločen, ali so žirijo podkupil ali kaj ?

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
V polfinale jih gre 50. Na avdicijah je bilo približno 250 nastopajočih in žirija jih je prvič videla tam. Ker ne morejo reči, da gre iz vsake avdije naprej 8-9 nastopajočih, ker ne vedo, kakšen bo naslednji, pač dajejo naprej iz trenutnih vzgibov. Potem pa je treba naredit selekcijo. Kaj češ, tako je.
Ne razumem pa zakaj, čeprav je pel žensko pesem, ni šel naprej un Žiga ''Gotar''? Škoda, ker je res en boljših pevcev.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sej pa imajo pred žirijo in če predžirija da neko ful oceno, pol bodo pa ja vedli.

Meni je tak vseeno, gre se da folku srca lamajo, prvo si sprejet, pol pa nisi sprejet, to je tak meni, ni ravno pošteno...