Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Če bi kupoval elektriko, potem je ideja na firmo. Se pravi nabava brez DDV.
Se pa Poljaki nekaj obotavljajo v smislu, da naj preko SLO izpostave naročim, ker ne smejo, bodo preverili, me kontaktirajo...
Če bi kupoval kot končni kupec pa menda ni težave.
Razlika v ceni ni majhna. Tesla bonusa imajo trenutno nekih 4300€ + bela barva je brez doplačila. Če bi vzel AWD je še dodatnega jurja razlike. Se pravi nekih 6500€ pod črto razlike pri bruto zneskih.
S pripisom:
"Če dobava vozila v tem roku ne bo izvedena iz razlogov na strani podjetja Tesla, stranka ohrani pravico do koriščenja ponudbe, pod pogojem, da vozilo prevzame v prvem možnem terminu."
In po telefonu je prodajalec rekel, da načaloma bi naj bonus vseeno veljal, čeprav dobava sigurno ne bo do tega datuma.
Gledal sem Y Premium Long Range All-Wheel Drive, bela barva. Na uradni tesla strani.
SLO cena 56.270 € Brez ddv: 46.123€
PL cena 216 240 zł (cca 50.948€) brez ddv: 175805 zł (cca. 41.421€) (preračunano po srednjem tečaju banke slo)
Sem dobil klic in potrditev, da lahko naročim preko Poljske strani.
No sedaj, ko sem želel naklikati, se mi je pa ustavilo, ker po vpisu SLO davčne številke in SLO poštne številke javi napako.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.