8+ ur v kosu je tudi že šlo, načeloma pa vsake 4+ kak postanek za na wc plus kak obrok je treba vmes pojest. V Pariz smo včasih vozili v kosu (z izjemo WC pit-stopa) ...
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
pa velika razlika je, a si na avtocesti 1000km , al pa po koroski recimo. Ovinke natepavas, bos zgonen v 400km tolk, k na avtocesti jurja plus.....
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ksz
veliko nevarnih voznikov vas je torej po cestah-bog daj, da se nam ne prekriža pot.
tako kot pijančki niso problem, če ti ne prekrižajo poti..Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ksz
veliko nevarnih voznikov vas je torej po cestah-bog daj, da se nam ne prekriža pot.
Ja. Alterjevc na jurja km dolgi relaciji ima res ful možnosti da sreča tebe ko v nedeljo drajsaš svojo 5km furo na bled.
A res?Bled pa res ni moja najljubsa destinacija..torej,se ne bos pofockal med "najvecje frajerje"., ki so prevozili zadnje km v spanju.?Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ksz
Ja. Alterjevc na jurja km dolgi relaciji ima res ful možnosti da sreča tebe ko v nedeljo drajsaš svojo 5km furo na bled.
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
gostota prometa in zahtevnost vožnje se vsakoleto povečuje,
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
A res?Bled pa res ni moja najljubsa destinacija..torej,se ne bos pofockal med "najvecje frajerje"., ki so prevozili zadnje km v spanju.?Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ksz
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
gostota prometa in zahtevnost vožnje se vsakoleto povečuje,
Buče. Koliko kamionov si moral leta 1995 prehitet na relaciji lj-mb (regionalka) in s kakšno kanto si to delal? Danes v lj stisnes tempomat in ga na trojanah se enkrat pipnes, sicer je pa to to. Ful zahtevno.
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Je velika razlika se voziš v 20 let starem avtu al 1 leto starem, udobje šteje, drgače pa ko se vozim 3ure imam občutek, da se vozil samo pol ure.
Večinoma regionalna cesta.
Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
Pri sebi sem še nekaj opazil. Veliko manj me utrudi vožnja s kombijem, kot z avtom. Predvidevam, da zaradi visokega sedenja in boljšega pregleda.