Uaaaa, 3 dni me ni gor....60 odgovorov. hahahahaha
Sem si mogla kar čas vzet, da sem vse tole prebrala.
Naj najprej obrazložim, da ni tukaj štos, da bi se izpostavljala. Gre se zato, ker imamo izredno slabe izkušnje z direktorjem. V enem izmed oddelkov je bila podobna pesem kot pri nas. Vodja je dal odpoved in direktor je zaposlil svojega prijatelja. Zaposlenim niti ni dal možnosti, da bi kdo napredoval. Ta novo - pečeni šef žal ni nič drugega kot teoretik. Vse delo prejšnega šefa je padlo na zaposlene, vodja pa visi pri direktorju in to je to. Nekako v vseh teh mesecih ni pokazal znanja in tudi njegove prejšne izkušnje so popolnoma zgrešene glede na sedanje delo.
In tukaj je problem, ker bo popolnoma isto v našem oddelku. Skrbi me, da bo spet pripeljal svojega kolega, ki bo zgolj teoretik, ostali bomo pa delali 2x več, seveda za isto plačo.
Super je, če pripelje sposobnega človeka. Krasno. Jaz vzamem to zelo pozitivno, ker se potem lahko vsaj kaj naučim od takih ljudi. Če pa je moj nadrejeni na položaju samo zato da je, potem je pa to po domače povedano "sranje".
V zadnjih 2 mesecih smo zamenjali že precejšni kolektiv. Ljudje odhajajo, ker ne vidijo več smisla. Delaš več let, se trudiš...nato pa zaposlijo "prijatelja", ki ne dela nič. Pa saj je jasno, da se to dogaja v več podjetjih, ne samo pri nas.
Mene je zagotovo najbolj zmotila izjava, da jaz ne morem prevezeti, ker sem ženska. Mogoče je s tem prikrita resnica, da spet kak kolega njegov čaka na stolček - pa je bolje rečt, da jaz tega ne morem zaradi spola. Mislim, to je idiotsko.
To, da pa ženske ne morejo voditi - je pa skrajno blesavo (mišljeno je na komentarje). Nekdo je krasno napisal, da če bi ženske vodile po "žensko", bi lahko krasno izkoristile potenciale. Tudi jaz tako mislim. Vendar, če se niti ne da priložnosti, potem je tako kot je..