Zakaj? Nekateri gremo na dopust brez naprav, kar je tudi definicija dopusta. Za vsak dan imamo pa hitro polnjenje. Smesen si
A si sam v avtu? Dva potnika, dva telefona ... Ko gremo kam s familijo so vsaj 3 priklopljeni ... Moje mnenje in mnenje AM: avto naj ima USBjev toliko, kot je sedežev ...
Slabega avta pa tudi 126 USB priključkov ne reši. AMpak naredit recimo 7-sedežni SUV z 1 ali 2 USB priključkoma, je pa neumnost.
Se strinjam. Tudi če nas je sedem v avtu, je en USB več kot dovolj. Za telefon kjer po potrebi laufa navigacija. Nekateri znajo na svetu početi še kaj drugega, če so drugi ljudje zraven, kot buljiti v telefon. Očitno pri eni od naših avtomobilističnih revij temu ni tako.Zakaj? Nekateri gremo na dopust brez naprav, kar je tudi definicija dopusta. Za vsak dan imamo pa hitro polnjenje. Smesen si
V vžigalnik za cigarete imam vtaknjen pretvorniok na USB, ki ima 2 izhoda.
Če gor priključim samo kamero ali telefon, dela OK.
Če pa priklopim 2 porabnika, se mi pa klima ugasne, pa ventilator na najvišje vklopi.
Poleg USB mora biti tudi cigaretni 12V, vsaj eden na vrsto + prtljažnikA si sam v avtu? Dva potnika, dva telefona ... Ko gremo kam s familijo so vsaj 3 priklopljeni ... Moje mnenje in mnenje AM: avto naj ima USBjev toliko, kot je sedežev ...
Slabega avta pa tudi 126 USB priključkov ne reši. AMpak naredit recimo 7-sedežni SUV z 1 ali 2 USB priključkoma, je pa neumnost.
češki ljudski avto... 4xusb, induktivno polnjenje, 2xSD, 1x230V, 2x12V,64GB SSD.
Je pa res, da največ sem uporabljal 3xusb (2x polnjenje + 1x muzika), ponavadi je uporabljen samo 1xusb