Nekaj je da jih fašeš po nesreči, drugo pa je namerno streljanje v dobro označene novinarje.
čakaj da začnejo kako so kapsi pri nas brutalni pa da jim je odvzeta svoboda govora.Prav cakal sem da en potegne vzporednico med protesti tam in pri nas
to je bila ideja, v resnici pa se brezdelnež zjutraj vpraša, zakaj nebi imel novga TVja, in gre na cesto mal "protestira" vlomi v trgovino mal požge in odnese kaj želi.Kaj se sploh dogaja trenutno v ZDA?
Jasno mi je, da se protestira zaradi umora črnca. Zakaj pa se belci pretepajo med seboj?
Kaj se sploh dogaja trenutno v ZDA?
Jasno mi je, da se protestira zaradi umora črnca. Zakaj pa se belci pretepajo med seboj?
Torej se ne ve kdo jjebe in kdo plača.
Sprašujem zato, ker sem videl na Twitterju kako so nekega belca, ki je bežal pred ostalimi in je padel, še z nogo v glavo, uspavali in obenem zbili zobe.
Banda nosi ameriške zastave in se pretepa med seboj. Nič jasno.
Kdo so ANTIFA? Verjetno imajo svojega sponzorja, organizatorja, vodjo...?
Ma problemov je mnogo. Umor je bil samo primeren sprožilec za akcijo. Če ne bi bilo tega, bi pa mesec kasneje zaradi nečesa drugega.Kaj se sploh dogaja trenutno v ZDA?
Isto se mi zdi ona švegljeva