Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Joj, kok mi je pa ta ura huda, čeprav sta obe falšaka, mi že 4 leta laufata bp. Prav z užitkom ju nosim.
wink-1.gif
), na ebayu si jo lahko naročiš iz USA za dobrih 3000€ in če bi jih imel, bi si jo ta trenutek naročil. Najbrž ni zastojn model Submariner najbolj popularna ura na svetu, ker je tako faking lepa, priročna, trpežna in kvalitetetna (imel na roki tudi original).

Našel sem še en zanimiv forum, kjer Rolex entuziasti zbirajo slike znanih oseb, ki nosijo Rolex. Roko na srce, teh ni malo, mogoče bi me ravno ta popularnost odvrnila od nakupa. Nosijo ga vsi, od Bonda do Princa Charlesa. Vseeno pa s takšno uro pokažeš, da nisi cheap in da veš, kaj je kvaliteta, čeprav jih je veliko okoli.
cool-1.gif
Definitive Famous People Wearing Rolex Photo Collection

Če nimaš denarja za Submarinera pol si pa kupi TUDOR uro dobiš jo za 1200 € je pa hčerinska firma od Rolexa in ure so si zelo podbne na zunaj.Razlika je v tem ,da imajo ETA mehanizme.

saint89

Zelenc'
6. avg 2009
9
0
1
LP, iščem uro, na kateri, bi lahko "videl skozi", se pravi, da nebi imela številčnice, ampak bi se videli koleščki in mehanizmi.
Talam *

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Ja nekje morajo met profit, če od juliana kupijo in tu naprej preprodajo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Treba je bit natančni, ker fant išče uro s stekleno številčnico. Recimo:

Jaerger Le-Coultre Master
jlc-8d-skeleton.jpg

Vacheron Constantin Patrimony
vacheron-constantin-patrimony-traditionnelle-skeleton-724x1024.jpg

Patek Philippe Skeleton
910442.jpg

itd. Moraš pa računati, da so to ure ranga 80.000€ in gor.
smirk-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
To je pa moja revščina od ur

Želja 1x v bližnji prihodnosti pa je še imeti v zbirki nekaj temu podobno.
1144063207373_PAM_00243_sch.jpg

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
ORIS so cenovno kar sprejemljive. Bil moj favorit, preden sem se odločil za Heuerja.

Posebej se mi je dopadla tale:
oris-williams-f1-or7029.jpg

ki je precej podobna tisti ki jo imam, pa še osnova mehanizma je enaka. Bistvena razlika je pa v ceni...

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Citat:
Uporabnik saint89 pravi:
LP, iščem uro, na kateri, bi lahko "videl skozi", se pravi, da nebi imela številčnice, ampak bi se videli koleščki in mehanizmi.
Talam *
Zelo poceni so ruske Orion http://www.orion-watch.com/ klikni "SKELETON" v meniju levo.

Kje pa je fora, da ure s tuorbilonom prodajajo za 80$?? Ker tole si bom jaz naročil že zato, da bom imel eno uro z dušo.

EDIT: tuorbilon je nepravi
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.