Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nekdo, ki kupuje takšno uro, se ne blamira z handlanjem, razn če je balkan powah.

Handlanje ni blamiranje ampak pač pogajanje pri ceni. 100k ura ima tudi samo tako nastavljeno ceni, in ko jo kupujes,
ce sam ne barantas ti prodajalec spusti ceno sam od sebe,...

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
A niso ETA mehanizmi manj natančni?

ETA so samo osnova pol pa ima vsaka firma nadgradnjo
Tag heuer ,hublot,breitling itd.
Malo katera firma razvija svoje mehanizme

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Citat:
Uporabnik saint89 pravi:
LP, iščem uro, na kateri, bi lahko "videl skozi", se pravi, da nebi imela številčnice, ampak bi se videli koleščki in mehanizmi.
Talam *
Zelo poceni so ruske Orion http://www.orion-watch.com/ klikni "SKELETON" v meniju levo.

Kje pa je fora, da ure s tuorbilonom prodajajo za 80$?? Ker tole si bom jaz naročil že zato, da bom imel eno uro z dušo.

EDIT: tuorbilon je nepravi
wink-1.gif

Turbilion je verk katerega ne moreš dobit niti za 1000 eur.

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
A niso ETA mehanizmi manj natančni?

Tudi Eta 2824 kaliber se da dobit v Kronometerski izvedbi. Vse je odvisno, katero izvedbo pos. kalibra proizvajalec vgrajuje v svoje modele:
http://stowa.de/shop/cgi-bin/l...Tshowrub--antea

Drugace pa ima in house kalibre kar nekaj firm, od najnizjega do najvisjega ranga. npr. Poljot, Seiko, Citizen, Nomos, Rolex, Zenith, AP, GP, Patek, itd ...
Da pa ne bo kdo razumel narobe, in house kaliber ni vedno pokazatelj kvalitete, itd. Ne mores reci, da je npr. Poljot super, ker ima in house kaliber, Britling pa zanic, ker ima za osnovo Eta kaliber...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kaj bi mi priporocali v rangu 1000 - 1500 evrov? Pogoj je, da ni rabljena, usnjen pascek (izjema je Rado), brez digitalnih prikazov.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Citat:
Uporabnik saint89 pravi:
LP, iščem uro, na kateri, bi lahko "videl skozi", se pravi, da nebi imela številčnice, ampak bi se videli koleščki in mehanizmi.
Talam *
Zelo poceni so ruske Orion http://www.orion-watch.com/ klikni "SKELETON" v meniju levo.

Kje pa je fora, da ure s tuorbilonom prodajajo za 80$?? Ker tole si bom jaz naročil že zato, da bom imel eno uro z dušo.

EDIT: tuorbilon je nepravi
wink-1.gif

Turbilion je verk katerega ne moreš dobit niti za 1000 eur.

Tut za 10k ne - kok je meni znano...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kaj bi mi priporocali v rangu 1000 - 1500 evrov? Pogoj je, da ni rabljena, usnjen pascek (izjema je Rado), brez digitalnih prikazov.

Tagerco z ebaya. Monaki so po 2,5k, res je da je to malo vec kot pa 1,5k (kake 150€ več), ampak se splača pritisnit, ker
ura trga gate za ta denar. Pa uni-occasionall je, kar je danes redko katera tik-takarca. Na roki mimoidočih pa je isto pogosta
kot lasvegaške kurbe v sibiriji. Kaj češ več za jurja šesto
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Malo zmeden, v isti sapi pravis 2,5 k, jaz imam budget 1,5 k. Zraven mi razlozis, da je to samo 150€ vec, daj pomagaj
grin1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.