Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Premlad, da bi nosil originalnega.
wink-1.gif

samo z diplomo še take ure ne boš nosil no vsaj originala ne
grims-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Vaginko, za to pa ne rabiš ti skrbet.
smile-1.gif

Zdaj pa pozivam vse alter ljubitelje ur, da pokažejo svojo osebno kolekcijo.
grin1.gif

Moja:

JacquesLemans Chronograph z Bondovim Nato paščkom, Swiss Made, cca. 150€

Tissot Ballade automatic, Swiss made, cca. 500€.

Lorenz klasična, Swiss made, cca. 200-300€.

Jacques Lemans Chronograph, pozlačena, Swiss made, cca. 200-300€.

Ostale so bolj no-name, oz. ne vredne omembe.
smile-1.gif

edit: typo

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Pa prosim ne delat takih slik kot jih ma kloshar ker se sploh ne vidi, če res ma uro na roki.

neostreslike.press
grin1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
mX, ne sanjaj. Nekateri so ponosni na svoje ure tud, če stanejo samo 100€.

Naj pač vsak pokaže kaj nosi. Nekaj smo sicer že kazali v začetku te teme ampak verjetno še kdo ni pokazal oz. si je že kaj novega nabavo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa da dodelam tvoj post;

Limajte ure od 2 jurja dalje, razni kasiji in "turki" nas tu ne zanimajo, vsaj mene ne.

Če pa je komu do razkazovanja 200€ ure, pol pa mislim da ne sodim v to temo,...

Malcom, dvomim, da bi na alterju lahko preštel na eno roko uporabnike, ki si ne privoščijo izleta na morje zato, ker bi šparali evriče za uro.
tongue-1.gif
Ko bom imel jaz dovolj sredstev, da si bom lahko brez vsakih skrbi privoščil uro za par tisoč evrov, jih bom brezskrbno nakazal in si naročil uro, hkrati pa ignoriral razne popuste in poti, kjer bi lahko dobil uro ceneje.

Zaenkrat pa se lahko pohvalim s temi parimi Švicarji, ki so roko na srce vse zelo dobre ure, čeprav njihova skupna vrednost ne doseže niti cene osnovnega Rolexa. Pač, vse ob svojem času.

Od zdaj naprej bi pa v tej temi raje videl slike uporabnikovih ur kot pa takšne komentarje.
nahrung002.gif

EDIT: Lahko se pa zmenimo, da najprej "bogataši" pokažete svoje ure nad 2 jurije, potem pa, če vas bo res malo, pustite še nas plebejce, da kaj svojega pokažemo.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Za moj okus so tudi malo drugačne ure in verjemi, bi imel kar nekaj hudih komadov, če bi si jih lahko privoščil. Zaenkrat pa so tej Švicarji super, nima toliko študentov take fine kolekcije.
grin1.gif
Tissot ima na spodnji strani tudi stekelce, kjer lahko vidiš avtomatski mehanski mehanizem.

zino,
greš na shrani.si, poiščeš sliko na računalniku, jo shraniš, nato pa prilepiš kodo za forum, ali pa tu na forumu prilimaš direkten link do slike.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Prvi JLM je že skoraj brez številk, ker mi je ura že parkrat padla po tleh.
grin1.gif
So pa zakon tile NATO paščki, gre za trpežne vojaške paščke iz tkanine. Sam naročil 2 paketa iz UK in dobil enega gratis, so vseh možnih barv in pašejo praktično na vse ure (Bond ga je imel na Omegi in Rolexu).

Craig_NATO.JPG

NAKUP
Lahko rečem, da jih priporočam, ker so bili z mano 2x zelo korektni!

Nazadnje urejeno:

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
kaj se te ti smejiš???
očitno ne gre prlimat brez da greš na shranisi, tja pa ne grem iz inata.

kikec7

Zelenc'
2. avg 2009
14
5
3
Koliko pa pride komplet servis, se pravi razstavljanje, ciscenje, podmazovanje,nastavljanje..... za Omego seamaster in koga bi priporocili?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kikec7 pravi:
Koliko pa pride komplet servis, se pravi razstavljanje, ciscenje, podmazovanje,nastavljanje..... za Omego seamaster in koga bi priporocili?

0,00€

Kolk je stara, kaj je z njo narobe?

Sicer pa neseš tja kjer si jo kupil in dobiš đabe servis. (papirji + račun)

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
Citat:
Uporabnik kikec7 pravi:

Mislim da servis ni zastonj, zastonj je le upravičena garancija. Servis zna bit v rangu 100€ ali nekaj 100€ za take ure. Se je pametno pozanimat prej da potem ne boli glava preveč!

Servis za omege ima pa v SLO naprimer SloWatch.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Moja gre na "servis" (pregled vbistvu), v graz. Via pošta (20€ z zavarovanjem pošilke), al pa si naredim izlet z 35min vožnje
tja in tiste 3 ure malo šmekam po sajersbergu, westhausu in drugih,... Vbistvu sem mel samo en pregled po 3 tednih,
da sčekirajo kako se obnaša prve tedne v uporabi, blo vse brez problema in sma "naročena" čez 2 leti...

kikec7

Zelenc'
2. avg 2009
14
5
3
Mah, gledal sem nekaj starejsega po ebayu, zato bi blo verjetno fajn po nakupu opraviti pregled.
Pa majo na uradni strani od omege nekam opasen cenik za starejse kalibre ur.
Kje v avstriji pa imajo soliden izbor omeg?

lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.