URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
mX ne mi prdat kaj je v modi, to je isto kod da bi šel poslovnežu razlagat da so v modi Nike teniske ter Adidas trenerka in zakaj hodi na sestanke v obleki. Skratka to kar si napisal je neumnost. Kako pa izgleda človek v obleki in s pol kile jekla na roki? Smešno? Otročje? ALi...? Kot sem napisal, kupiš uro primerno svojemu stilu in slogu in ne mi zdaj govorit da je dobra ura s pasom iz krokodiljega ledra ni v modi
smile-1.gif

Dam kot primer, kaj je s tem narobe razen cene?

http://mob.watchprosite.com/show-forumpost.classic/fi-112/pi-4182451/ti-663286/s-0/

http://www.topreplicawatch.net/showpic.asp?hw_id=1578

http://www.fashionkindom.com/b...w-creation.html

Sploh te rose gold opcije ki se zdaj na veliko oglašujejo so mi všeč, rumeno zlato je malo too much za uro... če že potem da je v manjšinskem deležu in mat (brušeno)...

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Včeraj sem dobil za darilo Lorenz uro, gledam po netu pa ni prav velik info o njih.

Predvsem me zanima kje na gorenjskem bi se dalo zamenjati pašček (dobil sem nagravžno zelenega na "zlato" uro).

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
iz firbca kako ceno imajo take ure?

20.000€ pa gor, seveda lahko tudi dol ampak retail price za to je 20tka.... Torej nov Golf z solidno opremo
evil.gif

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Stari, v modi so močne nabite ure, tako si pred 25imi leti bil car lazar, če si mel ultra tanko uro, take ko je lonđin delal recimo,
ultra slim

Pa kak "lonđin", Presneto nešolanega.

A ko se pogovarjate o avtomobilih, je pa "lamborđini"?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Citat:
Stari, v modi so močne nabite ure, tako si pred 25imi leti bil car lazar, če si mel ultra tanko uro, take ko je lonđin delal recimo,
ultra slim

Pa kak "lonđin", Presneto nešolanega.

A ko se pogovarjate o avtomobilih, je pa "lamborđini"?

Francozi izgovarjajo lonžin, vsi ostali pa lonđin, tudi na sejmu v švici so izgovarjali vsi lonđin.

Sicer pa ž in đ se hitro pomešata med naglasi drugih jezikov, recimo prav se bi izgovorilo "juro-sport" pa vsi rečejo euro-sport.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.125
10.990
113
kod Džej-Zija
Pravilno je samo lonžin, kako ostali izgovarjajo, ni pomembno. Sploh Američani imajo s tem velike probleme. Recimo Nikon oni izgovorijo "najkon", čeprav je pravilno "nikon".

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Težave so tudi pri naglasih ko se govori tuj jezik. Je pa lonđin bol pravilno kot pa sem ču v slowatchu zadnjič "longines" (dobesedno je prebral) lol

Gledama s fotrom eno lonŽinko, pride model če lahko pomaga, pa pravima da boma še malo čekirala... Gledama, se odločima kaj
boma vzela z vitrine na roko, pa grem do pulta, pravim "mi boš pokazal malo vaše lonŽinke?" Pa me model gleda... Gre z mano
do vitrine, pa naredi bedaka z mene: "Aja longineske ste mislili?" Foter je zadrževal smeh, meni pa nič jasno, kot da bi me prepričal
hysterical-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Kak te naj prodajalec ve kak se prav reče če še jaz nisem vedo do danes do 17.09 ure?
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Kak te naj prodajalec ve kak se prav reče če še jaz nisem vedo do danes do 17.09 ure?

Ja, samo ti ne delaš v "najboljši" slovenski urarni. (vsaj oni se majo za najboljše)

Za moje pojme mi nerabi vedet na pamet koliko ponihljajev ima vsaka ura v njihovem registru, ampak če imena ki ga trži in
od njega živi nezna izgovorit... Nevem no, kot da bi pri pižoju prodajalec rekel "piđo". (pa vrjamem da se dogaja)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.