Tako eni vozijo leta in leta samo mercedez, volvo,...
Pri urah resda znamka nekaj pomeni, ampak sploh ni treba razpravljat, da je recimo kaka omega zares vrhunska ura,
kateri se malokatera lahko postavi zraven, že kak tag bi mel težave. Čist odvisno kaj se išče. Medtem pa ko lahko omega
komot sledi roleksu za 10k več denarja, in tu je pol tisto da ma nekdo pač najraje znamko in šele pol kvaliteto.
Vsakemu svoje, ure danes stanejo dosti več kot najdražji avtomobili na svetu in tukaj se res da razpravljat v tri dni. Pa spet
kak tip človeka si, jaz vem da če mam 20k ki jih mislim zapravit na uri, si bom letel po mojo priljubljeno znamko, pa čeprav
za pol te cene dobim trpežnejšo uro. Rolex je klasika ala "špica", sledi Omega, ki se obnese super kot delovna ura (sej se rolex
tudi), Tag je za športnike po duši, predvsem mlade ki imajo radi ure in imajo nekaj pod palcem, Panerai je za malo usekane,
taki ki so nekaj med športnikom, frikom, poslovnežem in kofetarjem v prostem času, spet en patek je strog poslovnež ki negre
zraven niti na golf, kajšele na kolo.
In Bond ma omege zarad sponzorstva, caprio isto (vrjetno model ki ima miljone pod palcem nebo skakal naokoli z 3k uro, če se
že gre imiđ kot ti praviš. Travolta je na brajtih, Stallone na Panerajih...
Paris Hilton je na čivavah, spet Ozzy je na angleških buldogih, pa tu težko govorimo o imižu ampak ljubiteljstvu, navadi in
zvestobi neki firmi s katero si blazno zadovoljen in ti je stil ur najboljši na tržišču, ker kot sem omenil s tagom se nemoreš it nekega
imiđa, vsaj ne med miljonarji, med nami ja, med tistimi pa niti slučajno, ker ima njihov bellboy že TAGa na roki.