URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
585
172
43
41
A lahko še men svetujete kakšno uro? Cena med 500€ in max 1000€. V slowatchu mam ogledano tag heuer aquaracer, samo nevem če je to to kar hočem
tongue-1.gif

Kakšen predlog mogoče?
Tale mi je tud super Meccaniche veloci? to sploh prodajajo kje pri nas?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
pa kje ti živiš 50 paneristov? jaz sem jih osebno videl na rokah več kot 10 oseb v sloveniji, kar pomeni, da jih je prej 1000 kot 50

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja, dobavlja pa jim euroreplica.com hvala lepa. (tem tisočim)

Jaz sem jih dozdaj videl kakšnih 5, od tega sem za 2 bil skeptičen če mata avtentike ker sta bila okol 20 pa še skupaj sta šetala...

Sej prec veš če ma pravega al ne, samo ga vprašaš univerzalno "a to je 162?", če te čudno pogleda v smislu "s katere lune si padel"
pol veš da ima to to, večina jih reče "nevem". Dvomim da bi kdo dal 8k za uro, pa nebi vedel števila. Kot da kupiš M3, pa neveš kok
ma cilindrov.

Finta je da v sloveniji so zapestne ure oz. narod zanje na psu. Poplava THjev in Omeg, kak rolex, brajtlingi, kak baumer,
pol pa se počasi zaključuje, pa se začenjajo armaniji ipd...

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
585
172
43
41
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Finta je da v sloveniji so zapestne ure oz. narod zanje na psu. Poplava THjev in Omeg, kak rolex, brajtlingi, kak baumer,

Ravno zaradi tega jaz ne bi rad kupil tag heuer ure, ker jo ima res že vsak
tongue-1.gif
Bom raje še kej prišparal pa kaj drugega kupil...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pa saj se negre zato da jo ima vsak tut poršejev je dosti, pa bi si ga vseeno kupil.
Pač folk kupi ponavadi TH ali podobno, kot pa kaj eksluzivnega. Odvisno kaj od ure pričakuješ,
meni največ pomeni zgodovina povezanost med uporabniki (ki je pri paneraju vrjetno največja)
ipd, pol pa seveda kako jo sprejemajo po svetu znani. Jaz bi prec mel kakega THja samo sem privrženec
"delovnih" ur in znamki ki jih poznajo samo poznavalci.

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Citat:
Uporabnik zino pravi:
tole je za levičarje

Glede na to kako je danes zmešan svet sploh ni več pravil, katera paše na levo in katera na desno.

Je sicer malce nerodno za videt ampak glede na to kaj vse smo že vidli in kaj še bomo je to itak malenkost, če nosiš tale kos na levi roki.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja, dobavlja pa jim euroreplica.com hvala lepa. (tem tisočim)

Jaz sem jih dozdaj videl kakšnih 5, od tega sem za 2 bil skeptičen če mata avtentike ker sta bila okol 20 pa še skupaj sta šetala...

Sej prec veš če ma pravega al ne, samo ga vprašaš univerzalno "a to je 162?", če te čudno pogleda v smislu "s katere lune si padel"
pol veš da ima to to, večina jih reče "nevem". Dvomim da bi kdo dal 8k za uro, pa nebi vedel števila. Kot da kupiš M3, pa neveš kok
ma cilindrov.

veliko jih kupuje znamke samo zato ker imajo denar, nimajo pa okusa
smirk-1.gif

misliš da blondinka, ki vozi Mercedesa V8 ve koliko ima avtomobil cilindrov oz. konjev?

na Panerai urah pa ne vem kaj je tako lepega razen cene
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Lepo je to, da samo peščica ljudi vidi njeno pravo lepoto, ne pa Omega konografarca ko je vsakemu všeč... Nima smisla.

Posebna ura za posebne ljudi.

In blondinka si nebo kupila S600 ampak kvečemu SL65. Človek brez občutka za ure pa si nebo kupil paneraja ampak rolex,
ker za paneraj še ni slišal.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.