URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
confused-1.gif

Jaz uro snamem takoj ko pridem domov ...

lol. Zakaj?

1. v določenih situacijah moti (recimo ko se zlekneš z rokami pod glavo), še posbej večje, težje ure
2. že tako dostikrat z uro ob kaj užgem, zakaj bi doma še večkrat
3. doma je ne rabim
...

1. Mene ne moti. Verjetno stvar navade.
2. Ok, ta ti je bedna.
grin1.gif
Safirno steklo?
3. zanimivo

Zanimivo res, da se vam da dajat uro gor in dol. Poznam nekaj žensk, ki to delajo...ampak njim dol visi za uro in gledanjo na njo izključno kot eden od kosov nakita. Čeprav jaz verjetno (če bi ga imel) še nakita ne bi dol dajal, ko bi prišel iz službe (zapestnice, prstani..).

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
No vsakdo se pa res ne gre tuširat z uro na roki sploh oni ne ko imajo usnjene paske.

Glede dajanje ure dol pa ni težko. Prideš domov daš uro za službo dol, greš ven da drugo gor. Greš športat daš športno gor. Problem je, če imaš samo eno pa še to za vse priložnosti.
Drugače pa ja, dajem uro dol.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Isto kot SJTV1, pridem domov in dam v škatlo z urami, nikoli ne tuširam, nikoli spim z njo. Tudi v pisarni je na mizi.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Nekateri imate totalno preveč opravkov z uro. Če bi ji moral posvečati toliko pozornosti jo vržem v smeti
priden.gif

Sicer pa razumem, da æe imaš usnjen pašček da moraš uro dati dol, ker začne roka švicati pa pašček se uniči pa take fore uglavnem.

Sam imam uro vedno na sebi, z njo se tuširam, igram, sexam.... hehe no tudi kdaj jo umijem z milom, jo razkužim z razkužilom, kakšna druga čistila pridejo na njo, jo butam vsepovsod kamor zapnem........

PA JE URA KOT NOVA
aplauz.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Vsak na svoj način, meni moja ura veliko pomeni in mi na kraj pameti ne pride, da z njo čistim, sexam, itd.

• Všeč mi je
Reactions: Lery

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Nekateri imate totalno preveč opravkov z uro. Če bi ji moral posvečati toliko pozornosti jo vržem v smeti
priden.gif

Po določenih protokolih je ura edini kos nakita, ki ga moški nosi in v tem smislu se potem tudi drugače obravnava.
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Gre kar s kreditko potegnit, al pa menjat z obojestranskimi doplačili.
smile-1.gif

Majo pa za panerajke hujše cene kot paneristi, tak da ta znamka se ne splača vzet pri njih najbolj mam občutek...

Majo pa simasterce za kulske cene 2 jurjaka pa neseš
smile-1.gif

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Gre kar s kreditko potegnit, al pa menjat z obojestranskimi doplačili.
smile-1.gif

Majo pa za panerajke hujše cene kot paneristi, tak da ta znamka se ne splača vzet pri njih najbolj mam občutek...

Majo pa simasterce za kulske cene 2 jurjaka pa neseš
smile-1.gif

Mislim da se s kartico ne da plačevat, vsaj vidu nisem nobenega. Za Paneraike imaš pa prav. Nerazumljivo drage. Za tak denar dobiš pri nas NOVE! Sem bil kar malo presenečen.

Če je kdo zbiratelj bo ziher našel kaj zase. Kakšen star delujoč Patek ali VC se da dobit za jurja do dva. Žepnih ur kolikor hočeš, skoraj je šel z mano en zelooo star Jaeger.

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Jaz sem bil na Cronomaniji v Padovi 2x (2 in 3 leta nazaj).

Obakrat je bilo skoraj 90% Rolexov.
Najbolj me je motilo to, da so tudi nove ure bile povecini razpakirane, brez zascitnih plastik. Vse skupaj so imeli v omaricah, tako da so "butale" ena ob drugo.
Povecini so imele le najnujnejse papirje, original skatel s sabo niso imeli, ker jih niso mogli prinest zaradi velike kolicine ur. En urar mi je celo obljubljal, da mi skatlo in papirje poslje naknadno, drugi so zato bili pripravljeni na pogajanja. Ne vem, ce sem pripravljen spicit par k eur za novo uro, bi jo pricakoval v "immaculate" stanju.
Tudi niso vsi prodajalci ok. En "pocar" je odpiral Rolexa tako, da mu je namenski izvijac veckrat preskocil. Da se utore na tak nacin deformira ter spraska je verjetno vsakemu jasno.

Placevalo se je z gotovino. V racun so vzeli tudi ure, najraje Rolexa :D

Criptus, si se sejma udelezil v lastni reziji ali si se morda pridruzil skupini iz NG ?

Nazadnje urejeno:

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Všeč mi je izbor palete barv, sede ena na drugo, ta kos nebo šel z mode nikoli.

Sej večina Panerai-jev ne bo šlo iz mode. Sicer nisem pristaš te znamke ampak vidim, da je to ena izmed top 5 urarskih znamk - most wanted.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Noben zvezdnik ni nikoli pokazal toliko interisenta za ure kot sta recimo Schwarzenegger in Stalone za Paneraje.

Paneraj je posebaj za Sly-ja naredil model Daylight, katerega so poimenovali v njegovem filmu. In če nebi blo 007,
se razni roleksi in omege nebi tako masovno vlačili po ustih.

Najlažje je kupit rolex za 25k, spet drugo pa je najti primeren PAM zase.

expendables_poster9a.jpg

V tem filmu so kar trije navdušenci PAMov, Švarci je zadevo že nosil v irejzerju

Eraser5.JPG

Statham v transporteru, cranku in ostalih njegovih filmih, Sly v Rambotu, Švarci v vseh svojih filmih, tako da
mislim da do poznani daleč bolj kot top 15, je pa spet res da smo v evropi in da je v sloveniji mogoče samo
50 paneristov, od tega jih 10 neve nič o urah.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.