URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Ker imam veliko opravka z Italjani, opazujem tudi njihove ure...
Ugotavljam, da pocasi postaja med njimi tudi Panerai masoven, predvsem pri mlajsih moskih od cca 30 do 40 let. Rolexa imajo starejsi, pa tudi zenske.
Omeg je tudi precej, od drazjih znamk pa velikokrat opazim tudi Zenith-a (predvsem Elite) in AP (Royal Oak).

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj je fora ure Panerai?

evil.gif

Da imas lahko v njej akvarij, ker je dovlj velika in vodotesna ?
grims-1.gif

opo

Pripravnik
2. dec 2007
50
0
6
Potapljam se bolj ljubitelsko,vendar enostavno povedano take ure so mi vščeč
redface-1.gif
.Zato iščem takšno uro katera bi naj bila kvalitetna in ne bi stala malega bogastva,kot naprimer Rolex Submariner , Omega seamaster ali kakšna druga draga ura priznane firme.

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Ma ene dve, tri za na zapestje bo dobu pa nekaj $$$, sej jih majo že preveč, teh njihovih reklamistov.
Čeprav če pogledaš da prodajo ene 10 ta hudih Royal oakov majo že pokrito sponzorstvo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Lepa ta Carerra vendar jaz bi vzel prvo iz linka ki jo prilagam, torej usnjen pas in Rosegold.

http://www.stundenzeiger.de/index.php/TAG-Heuer/tag-heuer-grand-carrera-calibre-6-rs-dia

Saj ne da ne kupujete lepih/dobrih ur (odvisno pač od namena in stila) ampak je kdo na tem forumu v zadnjih nekaj letih kupil elegantno uro ali kupujete samo ure s temi kovinskimi kojnskimi pasovi katere zasedejo pol roke in za katere rabiš orožni list?
smile-1.gif

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Tisto ni nobena Carerra. Kupi se tisto, za kar se ima denar. Osebno imam raje kovinske paščke trenutno, ko bo denar in potreba, bom pa kupil nekaj že izbranega z usnjenim paščkom.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Lepa ta Carerra vendar jaz bi vzel prvo iz linka ki jo prilagam, torej usnjen pas in Rosegold.

http://www.stundenzeiger.de/index.php/TAG-Heuer/tag-heuer-grand-carrera-calibre-6-rs-dia

Saj ne da ne kupujete lepih/dobrih ur (odvisno pač od namena in stila) ampak je kdo na tem forumu v zadnjih nekaj letih kupil elegantno uro ali kupujete samo ure s temi kovinskimi kojnskimi pasovi katere zasedejo pol roke in za katere rabiš orožni list?
smile-1.gif

Stari, v modi so močne nabite ure, tako si pred 25imi leti bil car lazar, če si mel ultra tanko uro, take ko je lonđin delal recimo,
ultra slim.

Meni male skromne ure niso všeč, ura enostavno more bit nabita, kompaktna, ne pa da daje občutek, da se bo zdaj zdaj razletela,
če po pomoti počiš v zid...

Kaliber 44 je že mali, tam 47 se pol začne pravo. Moja največja raketa ma 250g samega jekla.
cheer.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Koliko ur imaš? Jih lahko našteješ?

Načeloma omembe vredna je edino PAM00196, sem pa Omego Seamaster Coax. prodal lani še skoraj novo.

Mam kup ur, ampak nič takega "za pohvalit". Se najde kak lep primerek Sektorja ali Citizena, sicer pa nekih presežkov ni,
predvsem zarad dnarja, volja, čas in okus je tisto najbolj glavno pa bol slabo
smile-1.gif

Oče ma par lepih kosov, ampak so že kar stari.

EDIT.
Pa Poljot Amphibia je mogoče omembe vredna, ker je vrjetno največja zapestna serijska ura na svetu. (žal v hujši okvari)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.