URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
poglej, malcom omenja ta mehanizem v zenithu in iwc. jaz pa sem samo povedal da jih najdeš tudi drugje. prav?
confused-1.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.857
1.963
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik zino pravi:
poglej, malcom omenja ta mehanizem v zenithu in iwc. jaz pa sem samo povedal da jih najdeš tudi drugje. prav?
confused-1.gif

Točno tako

Sector in to pozlačen

http://www.sectornolimits.eu/#/sector/eng/watches/contemporary/890/catalog-product-view-id-256

pa še cena

http://www.morellatostore.com/catalog/product/view/id/256

Ravno danes dobil ceno za Longines Hydro Conquest referenca L3.651.4.56.6, ki uporablja caliber L667, ki temelji na omenjenem calibru, cena 1.430,00 eur, gotovina – 7% popust na gotovino

http://www.longines.com/watches/longines-hydroconquest/L3.651.4.56.6

Mislim pa da tud vstopni Breitlingi uporabljajo izpeljanko ete.

Nazadnje urejeno:

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Fantje nekaj mi povejte... kako dolgo lahko računam, da bo "vzdržal" usnjen pas ob vsakodnevni uporabi? Seveda, ne bo videl vode in se bo pač "negoval" kot se mora... Leto, dve, tri...?

lp

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
meni so ko sem še ga imel, herkulesa servisirali v grazu čisto zastonj. Je bil pa tudi tam kupljen.

Zdaj če pa je bil generalni servis al so samo olje pa filtre menjali pa nevem, po vikendu sem lahko prišel ponj,...

Generalni servis se dela enkrat na 5-7 let, pri tem se določeni deli zamenjajo, namaže se vse, uro razdre na prafaktoje, da očistit v tekočino s posebno centrifugo, menja tesnila... Maš opis servisa na breitlingovi strani. Brez ure pa si kake 3 tedne.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Daj mi prosim resno odgovori.

Na roki imaš kitajski Panerai / AP / Glashütte / Hublot...
a) srečaš sošolca/kolega/fotrovega poslovnega partnerja in le temu ob pogledu na tvoje zapestje izstopijo oči. Pa te vpraša če je to to kar on misli da je. Kaj boš rekel in kako se boš ob tem počutil?

b) na enem žuru spoznaš eno hudo bejbo, ki poleg vsega še pri Malalanu dela. K tebi pristopi z besedami: vidim, da imaš izbran okus za ure... Kaj boš rekel / kako se boš počutil?

Jaz vem, da bi mi bilo v prvem primeru prekleto nerodno, v drugem pa še bolj
evil.gif

Podpis... Fake ure so za fake ljudi.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
No pa daj mi povej, kaj je to fake človek?

Pomaranča,

veš da. Pa ne si lepe ure nabavit, je treba skakat okoli s fosilom?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kristus božji, a si to iz naftalina povleku??
aplauz.gif

Sicer pa se nihče nič ne hvali. Ne vem, koliko stvari, ki jih imam, je fake, razen ene pokvarjene ure v predalu ... O ti ubošček, še vedno ti ni uspelo najbolje definirat fake človeka.
priden.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Fake človek je nekdo, ki se predstavlja npr. z mislimi, ki niso plod njegove domišlije (naštudira cel google raznih misli, verzov in podobnih jajc preden pelje babo v kino in tam izpove svoja čustva s tistim, kar je prebral na netu), se opisuje z nečim, kar ne drži (jaz sem to in ono, moj fotr je to in ono, pozna tega in onega, študiral sem to in ono, meni se klanjajo te in oni...) , se izpostavlja s fake nakitom (najboljši so mi tisti, ki nosijo rumenkasto oranžnega (kao zlatega) Navitajmerja, za katerega se s satelita vidi da je je fake), oblačili, obutvijo (Lacoste, pumice.... vse iz V. Kladuše) telefoni (fake iPhone), milo prosi atija, da mu posodi svoj avto, da se bo zvečer postavljal pred puncami in podobno.
To je to. Si se našel kje?

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Fake človek je nekdo, ki se predstavlja npr. z mislimi, ki niso plod njegove domišlije (naštudira cel google raznih misli, verzov in podobnih jajc preden pelje babo v kino in tam izpove svoja čustva s tistim, kar je prebral na netu), se opisuje z nečim, kar ne drži (jaz sem to in ono, moj fotr je to in ono, pozna tega in onega, študiral sem to in ono, meni se klanjajo te in oni...) , se izpostavlja s fake nakitom (najboljši so mi tisti, ki nosijo rumenkasto oranžnega (kao zlatega) Navitajmerja, za katerega se s satelita vidi da je je fake), oblačili, obutvijo (Lacoste, pumice.... vse iz V. Kladuše) telefoni (fake iPhone), milo prosi atija, da mu posodi svoj avto, da se bo zvečer postavljal pred puncami in podobno.
To je to. Si se našel kje?

aplauz.gif
dober opis !!!

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Za mene je fake človek nekdo, ki hoče biti, kar že v osnovi ne more biti. Takšnih je v bistvu 3/4 ljudi (tudi na alterju). Delajo se nekaj, kar niso, oz. za to nimajo prave podlage. To pa ni isto kot občudovanje dragih ur in nošenje ponaredkov. Dokler se z njimi, valda, ne postavljaš.

Kupiti fake uro je v bistvu racionalen nakup. Povejte mi, kje lahko v celi Slo kupim lepo avtomatsko uro za 50€? Samo vi tega ne poštekate, ker mislite, da je originalna kvarčna zapestnica za 100€ višek originalnosti. Za mene si bolj fake, če skačeš okoli z neko cheap firma uro, kot pa z dobro repliko.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.