IWC Portofino z ETA mehanizmom dobiš že za dobra 2 jurja. Kronograf z 7750 je jurja več...
http://www.minutka.si/iwc.html
http://www.minutka.si/iwc.html
Citat:
Uporabnik zino pravi:
poglej, malcom omenja ta mehanizem v zenithu in iwc. jaz pa sem samo povedal da jih najdeš tudi drugje. prav?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
meni so ko sem še ga imel, herkulesa servisirali v grazu čisto zastonj. Je bil pa tudi tam kupljen.
Zdaj če pa je bil generalni servis al so samo olje pa filtre menjali pa nevem, po vikendu sem lahko prišel ponj,...
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Daj mi prosim resno odgovori.
Na roki imaš kitajski Panerai / AP / Glashütte / Hublot...
a) srečaš sošolca/kolega/fotrovega poslovnega partnerja in le temu ob pogledu na tvoje zapestje izstopijo oči. Pa te vpraša če je to to kar on misli da je. Kaj boš rekel in kako se boš ob tem počutil?
b) na enem žuru spoznaš eno hudo bejbo, ki poleg vsega še pri Malalanu dela. K tebi pristopi z besedami: vidim, da imaš izbran okus za ure... Kaj boš rekel / kako se boš počutil?
Jaz vem, da bi mi bilo v prvem primeru prekleto nerodno, v drugem pa še bolj
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Tak pa zgleda, če imaš okus za ure, ker tisti roleks je isti ko stare omege.
Sploh na ženski so obupni.
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Ura je super, računalo pa malo manj
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
No pa daj mi povej, kaj je to fake človek?
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Fake človek je nekdo, ki se predstavlja npr. z mislimi, ki niso plod njegove domišlije (naštudira cel google raznih misli, verzov in podobnih jajc preden pelje babo v kino in tam izpove svoja čustva s tistim, kar je prebral na netu), se opisuje z nečim, kar ne drži (jaz sem to in ono, moj fotr je to in ono, pozna tega in onega, študiral sem to in ono, meni se klanjajo te in oni...) , se izpostavlja s fake nakitom (najboljši so mi tisti, ki nosijo rumenkasto oranžnega (kao zlatega) Navitajmerja, za katerega se s satelita vidi da je je fake), oblačili, obutvijo (Lacoste, pumice.... vse iz V. Kladuše) telefoni (fake iPhone), milo prosi atija, da mu posodi svoj avto, da se bo zvečer postavljal pred puncami in podobno.
To je to. Si se našel kje?