Citat:
Uporabnik Ice pravi:
ksz
In potem hoče imeti programer 25€ na uro kjer sedi in tipka, in mu ni potrebno imeti nič drugega kot tipkovnico in miško pa ekran
Citat:
Uporabnik sass pravi:
katera avtohiša to? meni so recimo na realu računali 191 EUR, samo za tole olje pa nekaj čez 80 EURCitat:
Uporabnik map pravi:
Pa kaj mate to zaene avte, da so servisi tolk dragi.
Septembra delal servis na meganu 1.6 16v. Vozilo bilo staro 4 leta, 50k km. Redni predpisan servis + vitrex + 1x H7 za kratko luč + žarnica za osvetljevanje tablice + zadnje disk ploščice (je čeljust mal zagrabla in jih malo zapekla). Cena 143 EUR. Z vsem njihovim materialom in oljem. Na pooblaščencu z računom. Men se ne zdi drago.
Enkrat pripeljem avto s servisa, kjer so menjali tudi olje -olje pod minimumom (model sploh ni nalil dovolj olja...). Z enega drugega servisa, kjer sem menjal gume, enega vijaka sploh niso dali nazaj (k sreči sem šel gledat pod radkape čez dva dni, ko sem menjal platišča z zimskimi..). Vse stari mojstri čez 30 let prakse. Tako, da... ne, hvala. Nikomur ne zaupam, vse potem preverim, kar pač lahko.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Dobra cena za to, da ti pubec ki je tam na praksi za 3,5 eur na uro in ima skoraj nič izkušenj šravfa po avtu. Hvala, ne hvala.
Ja in? Če je uradni servis imaš garancijo na vgrajene dele in izvedeno delo. Ime sem enak primer ,kjer je bila razlika pri uradnih servisih tudi do 170€ in šel seveda do najcenejšega, ki pa je delo opravil (bilo pred pol leta) maksimalno profesionalno. In motor se še danes vrti.
Dokler ti nekdo na praksi ne pozabi zategnit gum recimo
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ah, meni servisirajo pobi, ki se drugače ukvarjajo z uvažanjem in šraufanjem Evotov (na parkingu so v vsakem momentu vsaj trije). Zadnji servis (olje + filtri) je bil 130€, s tem da so bile zamenjane še zadnje pakne, pa še komplet material je bil v ceni (sem mu pozabil povedat, da sem imel olje v avtu s sabo in ga je šele na koncu videl - ga bom pa drugič porabil). Za tako ceno mi pa ni škoda olja tud na 10kkm menjat.