Ups zamenjal avto z identičnim

Ali ste , kdaj zamenjali avto z identičnim

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Živjo

Naslov: Lahko mi pomagate preoblikovt naslov, če ni ta vredu ali celo celo sporočilo.

V tej temi pa prosim pište o takih in drugačnih zgodbah, ki so se vam zgodile ali na parkirišču pred trgovino ali pa kje drugje.
Nekateri bi svoj avto preproznal takoj ob stotih identičnih (praske, poškodba, ), kaj pa tisti, ki niste tako vešči in z lahkoto zamenjate z identičnim avtom.
Kaj pa recimo, da ste nekje pustili avto in se je, čez čas mimo vas pripeljal identični avto tak, ki ima celo registrsko enako recimo LJ in grb in, da ima celo iste feltne. Hm pomoje bi mene zelo zaskrbelo ali pa NE morda samo presenetlo. Tiste cifre na reg. si pa nisem še nikoli zapomnil. Vem samo, da imam LJ ali KR ali GO in grb.
NO ta situacija je bila danes na Vrhniki, ko sem videl čisto identični avto še okrasne pokrove je imel enake, registrska isto LJ Vrhniški grb. Pač naključje.
Aja seveda pri Renojih je pa tako, da jih je, ko dreka na cest in jih je veliko identičnih. Ampak ok .

NO se vam je, kdaj zgodil neprijetna izkušnja, ste zamenjali avto z identičnem......

Razpište se.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Se mi je zgodilo že pri vseh avtih do zdaj, še posebej zdaj, ko imam 206-tko, ki jih je kot listja in trave. Ni se mi sicer zgodilo, da bi hotel vstopit v tuj avto, ko sem se mu približal sem videl, da ni moj.

Hujše je ko pred blokom ponavadi parkiram na istem mestu in je včasih zasedeno in parkiram drugje. Naslednje jutro pogledam na stalno mesto in avta ni, vedno mi srce vstavi pa zvije v trebuhu (predvsem ker so mi vkradli že vse živo - alu anteno, okrasne pokrove, alu pokrovčke ventilčkov...).

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ne ,ker;
-sem imel najprej podrto stojebo katere ni bilo mogoče zamenjat
-nato 28 let star folci (letnik 61)rjave metalne barve, rjav tudi drugače, spet menjava nemogoča
-folci svetlo plav prej redek kot ne
- golf 1 bele barve -takšen kot vsi
-kadett solza bele barve - spet nekaj povprečnega
- toledo srebrno zlate metalne barve -lastil sem si ga osem let in videl samo še enega takšnega
-sedaj scenic temno plave metalne barve -spet jih ni tako veliko

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Jaz sem ga samo enkrat zgubil na prakingu :)

Sem šibal v mesto po opravkih in že med potjo razmišljal kam vse morem it in kaj narediti, tako da nisem bil pozoren kje sem parkiral...po 2 urcah ko sem uredil vse zadeve sem se odpravil do parkinga kjer ponavadi parkiram ko grem v mesto ... in šele potem sem se spomnil da ne vem več kje je avto ... na standardnem mestu ga ni bilo :)

Potem sem se lepo ustavil in razmišljal kje bi lahko bil ... na katerih mestih še parkiram kdaj ... tako da sem se odpravil na drug parking in vesel zagledal moj avto tam :)

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.065
123
63
No... enkrat sem odklepal od prjatla R19; enake barve, le da je njegova imela "rit".
So bli pa maligani v zraku
smile-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Ja nama s fotrom se je to zgodilo čisto isti avto (Volvo 360 GLT) se vsedeva v avto fotr da ključ v ključavnico pa neki začne jamrat, da noče vžgat pa to pa probava in nič ma nč dvigne havbo in neki šari tam naokoli in ne uspe in ne uspe in potem jaz iz dolgčasa mal gledam po avto in v zadnji špegu in vidim otroški sedež na zadnjem zicu
shocked-1.gif
wtf!!! nč jasn 110%
Potem pa pride fotr mim in reče dej mi ključ da odprem prtljažnik jaz pa njemu rečem kaj pa dela sedež na zadnjem sedežu in on men kaj? in pogleda pa njemu tud nč jasn oba vn pa z ene 3m gledava avto... in potem se fotr pooočas pogleda tablico in reče bjž mulc napačn avto je
hysterical-1.gif
tega nikol ne bom pozabu kolk hitr sva šla čez une Ljubeljske ovinke, da sva bila čimprej iz avstrije.

Pa eni od kolegice ki ima kolegico je njen ex fant pred blokom razbil avto misleč da je njen samo se je na napačnega spravu.

cat

Fizikalc
3. sep 2007
910
63
28
Golf 1, cca 12 let nazaj. Sem prišel do avta, odklenil vrata brez problema, pri vžiganju pa je zaštekal. Šele potem sem opazil da so mi barabe zamenjale avtoradio z boljšim
confused-1.gif
Ampak zaklenit ga za boga nisem mogel več. Brez maliganov, iz službe proti domu.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Pridemo s kolegi iz diskoteke, poiščemo plavega yugeca, se not vsedemo, nekaj se nam ni zdelo prav, potem ugotovimo da sedimo v napačnem
smile-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Meni se je to enkrat zgodilo ko sn mel še cliota.....ko ga ima itak vsaki drugi slovenec....sn šel približno na oni plac ko sn pustil avto pa sn ga začel odklepat sam sn tak hitro videl da negre.....pogledal malo naokol
redface-1.gif

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Avto sem imel parkiran doma in se vozil s trolo na faks, skozi okno zagledam enak bel Clio kot moj, berem registracijo... enaka kot moja... hladen pot po hrbtu... na predzadnji cifri se je tablica razlikovala in sem si oddahnil
smile-1.gif

Kasneje sem ga še enkrat videl, ampak sva oba že vmes zamenjala avte in obdržala stare tablice, tokrat sva zamenjala okuse in sva imela različne avte
smile-1.gif

Druga epizoda, s kolegico se voziva po AC in zagledava pred seboj Polota, enakega kot ga ima kolegica, samo različne barve, z enako registracijo, samo da je bila KR namesto KP
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Mojmu kolegu se je zgodilo, da je prišel iz enga koncerta sredi noči in ni blo več njegovega avta. Najprej je napizdil punco, kam ga je skrila, ker ga je ona vmes nekej prestavljala, Sprva ji še verjel ni, da ga je parkirala na enem mestu. No na konc so poklicali policijo, pa starše da sta jih odpeljala domov.
Naslednje dopoldan ga en kliče pa pravi ej sorry, sm se zmotil in se odpeljal domov s tvojim, Je moj kluč odklenil vrata in še vžgal:) Je bil tip mal pijan ni opazil zamenjave LOL.
Naslov lastnika je našel v prometni, telefon pa v imeniku, tko da je lastnika lahko poklical k sreči .

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.216
1.712
113
40
Bom js povedal primer od bivšega sošolca...zadeva bi se naj zgodila v okolici Nove Gorice par let nazaj...
So šli trije očitno dokaj dobro "nad tlemi" iz neke diskoteke zjutraj domov in glej ga zlomka cesta zaprta zaradi nesreče. Kolona. Čakajo, čakajo, in naposled se odpravijo iz avta pogledat kaj dogaja...tam že ravno delavci končujejo z pobiranjem razbitin in vsega in kaže da bo promet počasi steku. Gredo nazaj proti svojemu avtu, ki je bil bel golf trojka. No, ktera služba je včasih na vlko vozla bele trojkice?
grin1.gif

Se odpeljejo in še kolega vpraša mojga sošolca kdaj je kupo nov radio, da se spomni da še prejšni teden ni imel tega. In da je zanič ker skoz nekej šumi! Pridejo domov...gre sošolc spat. V nedeljo dopoldne nekdo vztrajno zvoni. Gre mati k vraton in prleti v njegovo sobo: nesrečnik kaj si naredu!? Nič jasno...gre dol in policaj prosi če lahko odpre malo garažna vrata...odpre in lej hudiča - policijski golf v njihovi garaži
cheer.gif

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Smo rabljenega twinga kupili in na amzsju tablice jemali.... Prebiramo .... vzamemo .... čez 2 tedna vidimona cesti isti twingo z tablicami samo za se mi zdi +2 cifri višje zadaj
smile-1.gif
Seveda se ne poznamo

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Bom js povedal primer od bivšega sošolca...zadeva bi se naj zgodila v okolici Nove Gorice par let nazaj...
So šli trije očitno dokaj dobro "nad tlemi" iz neke diskoteke zjutraj domov in glej ga zlomka cesta zaprta zaradi nesreče. Kolona. Čakajo, čakajo, in naposled se odpravijo iz avta pogledat kaj dogaja...tam že ravno delavci končujejo z pobiranjem razbitin in vsega in kaže da bo promet počasi steku. Gredo nazaj proti svojemu avtu, ki je bil bel golf trojka. No, ktera služba je včasih na vlko vozla bele trojkice?
grin1.gif

Se odpeljejo in še kolega vpraša mojga sošolca kdaj je kupo nov radio, da se spomni da še prejšni teden ni imel tega. In da je zanič ker skoz nekej šumi! Pridejo domov...gre sošolc spat. V nedeljo dopoldne nekdo vztrajno zvoni. Gre mati k vraton in prleti v njegovo sobo: nesrečnik kaj si naredu!? Nič jasno...gre dol in policaj prosi če lahko odpre malo garažna vrata...odpre in lej hudiča - policijski golf v njihovi garaži
cheer.gif
Ah to je zgodbica od kolegovega kolega, ki se je v mnogih letih očitno že mal sporemenila.

Meni je ta udeleženec (recimo da mu verjamemo, ali pa tudi ne) sam pravil, kako je bilo. Je bla manjša nesreča, pa je ustavil, ker je bil zdravnik, in vprašal policaje, če je kaj za pomagat. Pa so policaji rekli da nič, pa se je vsedel nazaj v policajsko stoenko in jo parkiral doma v garaži. in šel spat. Potem so policaji prišli po kakšni uri in zvonili pa je žena odprla, pa so prosili naj gredo moža in da naj malo odpre garažo...... najmanj 20 let stara zgodba.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
jaz sem ze odprl enga jugeca se noter vsedel, pol sem mal cudno gledal ker je bil noter siv... sem se tiho pobral... kot da nic ni blo
smile-1.gif

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Men se je v Postojni tud naredila zanimiva štorija, ki pa ni povazana z zamanjavo avtomobila temveč avtomobilskih ključev.
Cca 6-7 let nazaj, ko sem fural kombija MB Sprinter, sem v Postojni na Petrolu tankal, zravan mene pa rešilec. Natankam, grem do blagajne, plačam ter odpeljem. Čez cca pol ure me kliče tip, ki se predstavi kot prodajalec Petrola v Postojni in me upraša če sem jaz pred pol ure tankal v Postojni. Po pritrdilnem odgovoru me upraša če imam slučajno kakšne ključe od kombija viška. Pogledam v žep bunde in glej ga zlomka, res mam ene. Ja, pravi pomotoma ste uzel ključe od rešilca.
Blo je pa tko, da je tip bil na blagajni mal pred mano, plačal, ključe putil na pultu, ker se je poznal z prodajalci pa so pri avtomatu spili še kavo. Medtem sem jest uletu noter, plačal vzel ključe misleč da so od mojega kombija,jih dal v žep (mimogrede, rešilec je bil tud Sprinter) in šel.
Najdl so me preko računa(Magna), poklicali na firmo uprašali če majo kakšnega šoferja na primorskem .....