Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Še moja mala demonstracija uporabe Dukto aplikacije. Preko domačega brezžičnega omrežja sem prenesel fotko iz Nokie 5800XM na Nokio N900. Na obeh napravah mora biti aplikacija zagnana, da je to možno.
Citat: Uporabnik zastopu pravi:
Mene pa zanima ali obstaja kakšna aplikacija za beležko, ki jo lahko uporabljaš tako na telefonu kot na PC-ju in jo lahko med napravama sinhroniziraš.
Je mozno kako iz Ovi store plačljive aplikacije dobit brezplačno? Ker je za android in ios angry birds brezplačno tam pa se more plačat, Presneto nokia!
S sygic auro za symbian ne bo nič, ker je podprta samo za android in iOS. Lahko pa poskusiš sygic mobile maps 10, ki pa je kompatibilna tudi s symbianom.
A te OVI maps so zanesljive? Se ni potrebno kaj posebej zajebavati z nalaganjem Garmina na symbian sistem ter lahko obdržim kar tole?
Zanima me v večji meri za tujino, tam so verjetno dobro pokrili, sploh kakšen London, a? A za Slovenijo so te mape uporabne, ali niso dovolj izpopolnjene??
Če se s spominske kartice pobriše komplet OVI mapo (pa še vse ostalo, kar zaseda prostor in mora stran), lahko narediš kak slabega za napravo??
Ka pa vem, kaj reči o zanesljivosti Ovi Maps...ko hočem navigacijo do Skopja, me vedno hoče peljati preko Sofije...ampak po EU zaenkrat še BP...tak da ziher ni tak slabo
Sem jo dosti preizkušal, sicer po EU zaenkrat samo, pa nimam pripomb. Garmina imam vseeno gor še od prej, preden je Nokia ponudila svojo navigacijo zastonj, pa je postopek inštalacije pain in the ass (piratska verzija seveda).
pri meni najbolj uporabljena aplikacija je isms. Gre za programček, ki uporablja iphonov način urejanja in prikazovanja sporočil. Poleg tega pa še nekaj cukerčkov, kot je beckup/restore smsov (za razliko od Nokiinega načina pri prehodu na drug telefon ne ponastavi datumov). Izvoz v txt, fake sms, pošiljanje z zamikom.
Nov sms lahko prikaže skupaj z vsebino na začetnem zaslonu. Uporaba različnih tem.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.