OziExplorer CE + skenirane in kalibrirane Slo Topo karte (so na Partisu). Do zdaj kakšne boljše zadeve za na teren še nisem našel!Citat:
Uporabnik disco pravi:
kaj uporabljate za belezenje prehojene poti? V kratkem grem ene gozdove raziskovat, pa rabim da mi rise pot in me potem vodi nazaj do starta. Po moznosti, da ima se karto
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Toliko časa že obstaja Symbian in ogromno programov za vreme obstaja, niti eden pa ne omogoča vremenske napovedi na "namizju", kot je recimo za Windows Mobile. Ne morem verjet
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Eno vprašanje.......če bi imel symbian telefon brez vgrajenega GPS-a in naložen sporttracker, bi sporttracker deloval z zunanjim BT GPS modulom, brez da bi imel naloženo kakršno koli navigacijo na telefonu?
Citat:
Uporabnik perssak pravi:
sem videl da obstaja aplikacija TALKING TOM za symbian tud sm kjer koli jo hočeš dol potegnit je treba plačat,a ve kdo mogoče če se da zastonj kje dobit ,če jo pa kateri ima jo pa lahko naloži
LP Andrej
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
To vem, zanima me samo to, ali moram za delovanje sporttrackerja imeti nameščeno tudi kakršnokoli navigacijo?
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Citat:
Uporabnik perssak pravi:
LP Andrej
nisem ziher da obstaja sem videlsamo napis talking tom for symbian pa je blo treba članstvo plačat za download
Si prepričan da res obstaja? Ker ne najde jo na ovi storu, pa tudi na ipmartforumu je ni.
Citat:
Uporabnik Anubis pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Toliko časa že obstaja Symbian in ogromno programov za vreme obstaja, niti eden pa ne omogoča vremenske napovedi na "namizju", kot je recimo za Windows Mobile. Ne morem verjet
KLIK
Sicer na Symbianu še nisem probal, ampak če je zadeva ista kot pri win mobile, imaš vreme na home screenu.