Uporabni programi za IPHONE + opis + slike

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Do včeraj si porabil 3gb prek 3g/h, od včeraj do danes pa že 800mb prek wifi? V settingsih si omejil uporabo cellular v samem appu, če se sploh da?! Dobro poglej komplet nastavitve, kje se da kaj omejit ali pa skini fb app, dokler ga ne zrihtajo, ker sigurno nisi edini.Kaj pa google pravi?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Na googlu nisem našel nič pametnega. Je pa res, da ta aplikacija razvršča te odstotke glede na "activity level" karkoli že to je. Kako ne morejo dati MB pa je. Bom zgleda kar kupil eno plačljivo aplikacijo pa je.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Seveda je opcija kb, mb ali gb. Gleje screene na itunesu.Dugače bi bil app neuporaben. hehe

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ne vem tocno kaj si hotel povedat. Tole mi kaze, meri od vceraj.
1799095-image.jpg

Priponke

• 1799095-image.jpg
    1799095-image.jpg
    141,5 KB · Ogledi: 256

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
ena od možnih rešitev.

Got my problem solved. Go to the Tech Department as they will help you right away. It was a stuck email in the outbox that was running up my data plan. On an iphone 5 the stuck email will attempt to send for 5 hours at a time. Then, time out and do it all over again once you open the email box up and look at more emails. Therefore, you have to delete that stuck email. If you can't on the "mail" button, then go to settings and turn on "airport mode". That will allow you to go into the email box and push edit and delete. Then, turn on your airport mode and your phone will be fine again. Your data usage will drop. Apparently, the tech said he gets 5-6 phone calls per day on this issue and it's stuck issues.

In res sem imel en mail v outboxu zaštekan, neposlan...in ga je skoz pošiljalo. Sem pobrisal, pa bomo zdaj videli. Vmes sem inštaliral še en program za spremljanje porabe in mi je v pol ure pokurilo 50 MB... nisem nič posebnega delal.

Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Zanimivo, ampak problema pa še kar nisi rešil.Vsaj zbriši facebook, pa restartaj telefon pa počakaj kako urco preden ga ponovno inštaliraš.Da vidiš, če je res fb tak požrešn.in morda zakaj.

Tisto zgoraj pa sem napisal, ker kolko sem razumel nisi našel opcije prikaza prenosa v mb oz. gb.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kaj ti pa pise v moj.simobil.si? Lahko si nalozis tudi aplikacijo Si.Info >> https://itunes.apple.com/si/app/si.info/id455952351?mt=8

imam izklopljen 3G, ker sem pokuril 3GB podatkov...čakam na novo obračunsko obdobje. Drugače pa piše npr. za nedeljo dopoldne, da sem porabil 500MB
smile-1.gif
Kako, mi ni jasno. Če me spomin ne vara, sem se malo pred tem zbudil in prebral novice v pojstli.

16.06.2013 09:27 INTERNET.SIMOBIL.SI Prenos podatkov Prenos podatkov Simobil, Slovenia 499.460,00 KB 0,00

V zadnji uri, odkar sem pobrisal Facebook aplikacijo, mi poraba ne raste več.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
brat se nauči

Komu ti tole ???? Dej poglej en post pred mano....
bonk.gif

Še enkrat: brat se nauči.

Obrazloži mi ????

Jaz sem napisal :
"aja 209 MB to ni nič za cel mesec, si kak video pogledal, pa dosti slik na facebook pa mail kakšen dokument pa ga hitro zapelješ čez 1gb.."

nikjer pred tem nisem napisal nobenega sporočila, da bi se karkoli PO TVOJE zmotil, tako da mi obrazloži KAJ SE NAJ NAUČIM BRATI ??
stupid-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Malce čudno si napisal takrat ko sem jaz pisal najprej 3GB potem pa naslednji post:

"Popravek. 209MB in 82% na facebook"

pol pa si razlagaj, hehe
smile-1.gif
)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ja, možno.

Vglavnem, ne vem več kaj je s to porabo.... še zmeraj raste, tako mi kaže na dveh aplikacijah. ali je z aplikacijami kaj narobe ali z iPhone-om.

Moderator pa lahko tole gručo postov prestavi v novo temo, ker sem čisto zasmetil.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
A sem ti napisal nauči se pisat al nauči se brat?

@ynos - sicer nisem ne na fejsbuku, ne aplikacije nimam, sem pa že večkrat zasledil težave s to aplikacijo drugih uporabnikov

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Good Player, OPlayer HD, Ace Player, ... Samo je pri vseh problem, da so morali umakniti podporo za ac3 kodiran zvok, zaradi licenčnih problemov. Ac3 zvok pa ima veliko dvd/blueray ripov. Sam uporabljam sedaj večinoma Air video, ki sicer rabi na desktopu instaliran poseben program, samo deluje pa vse in ti on the fly transkodira video.