Uporabni programi za IPHONE + opis + slike

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.190
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Glede na primer iz jabuk.si, ne bodo sprejeli, ker imajo ze zavedeno, da je bil aparat enkrat dan na servis z jailbrekom, ter ti permanentno vzamejo garancijo.

Ne morejo (pišem iz izkušenj). Razen če se jim pustiš nategnit.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Si že bil na sodišču, da tako samozavestno trdiš svoje? Verjamem pa, da pri grožnji večina servisov popusti (na lastne stroške, če ne drugače).

A ni 100x bolj enostavno doma restorat telefon, predenj ga neseš na servis? Vzame 15 min časa, hkrati pa ohraniš svoje živce in živce zaposlenih na servisu.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.190
1.197
113
www.adriamedia.si
Ne, ni bilo treba. Predpisi so pa tudi jasni in ce bi imel srevis po zakonu prav, mu ni treba popuscat. Poznam pa avtomobilske primere podobne tistemu, kar sem navedel, ko je v pravnem sporu garancija na koncu veljala.
In zakaj bi restoral, ce potem ne bom vec mogel JBjat, vse, kar je treba, je pa knof zamenjat?
In moji zivci niso nic trpeli. Samo za pravice, ki jih imam po zakonu, sem poskrbel. Ce so pa njihovi, pa niso zaradi mene ampak zato, ker so trdili nekaj, kar ni v skladu s predpisi.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Na uradnem servisu ti ne bodi nič gumba menjavali. iPode, iPade, iPhone in te zadeve ti samo zamenjajo za novega oz. refurbished, če je popravilo odobreno. In s tem boš dobil naložen tudi najnovejši FW. O kakšnih menjavah gumbov na uradnih applovih servisih lahko samo sanjaš.

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.190
1.197
113
www.adriamedia.si
Saj ne gre za to, kako popravljajo, ampak za to, da se ne morejo zgovarjat, da je JB povuročil HW okvaro knofa - in zato ne smejo zavrnit garancije.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Katero offline navigacijo priporočate za iPhone? Da so dobro pokrite Slovenija in bližnje države: Hrvaška, Italija, Avstrija, Bih, Srbija...

Sygic odpade, ker se ne znajde na jugu.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Js osebno uporabljam garmin z adria route. Ne vem pa, če se da adriaroute nastaviti tudi na nejailbreakanih napravah.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Katero offline navigacijo priporočate za iPhone? Da so dobro pokrite Slovenija in bližnje države: Hrvaška, Italija, Avstrija, Bih, Srbija...

Sygic odpade, ker se ne znajde na jugu.

Igo. Zadovoljen z uporabo v Slo in na Balkanu.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
uporabljate kaj Mailbox? jaz praktično samo še to uporabljam za maile in občasno na laptopu kakega daljšega spišem.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Uporabljam fajn je. Ampak imam še služben mail, za kateregar abim exchange.

Morda kdo ve na kakšen način se naredi video klic med iphone 5 in samsung galaxy S2?
confused-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
uporabljate kaj Mailbox? jaz praktično samo še to uporabljam za maile in občasno na laptopu kakega daljšega spišem.

Malo mi je tečen, ker moram že prebrane maile drugje ponovno razvrščati.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Malo mi je tečen, ker moram že prebrane maile drugje ponovno razvrščati.

Pa saj jih lahko v mailboxu kar v določen folder swipaš. Namesto, da greš desno greš levo?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Vidim da so video klici samo v desktop verziji zaenkrat. V mobilnih jih še ni.